Українська Манітоба
-
Ще одна гаряча вакансія від UfM Admissions Coordinator, Social Accountability - Administrative Assistant 1 (AESES) New Budget-Funded Continuing Full-Time 35.00 hours/week Monday to Friday 8:30 am to 4:30 pm Salary Range: $27.05 - $37.71 per hour ($49,231.00 - $68,632.20 per annum) viprecprod.ad.umanitoba.ca/DEFAULT.ASPX?REQ_ID=35714
-
Дивно що на лікарства, бо ж медицина безкоштовна. Так тут і бідні пенсіонери є. Ті хто жив на «широку ногу» в молодості. Іншої причини я не бачу. Тим більше, що раніше, років 30 -40 тому, життя було легше тут. Люди багато могли відкласти, швидко виплачували іпотеку. Міг працювати один чоловік, жінка вдома сиділа з дітьми вдома. А якщо працювали двоє, то ж по любому відкладали, хіба ліниві 🙂 Але то моя думка, думка заощадливої української жінки 😁
-
Упс, вибачаюсь
-
Там дві різні вакансії
-
Мене також здивувало, що саме на лікарства не вистачає, плюс ще пожалілася, що не може купити сильніші окуляри, а в тих вже погано видно. 🤷♀ Історію про одного працюючого чоловіка також знаю, співробітник чоловіка розказував йому про ті часи. Правда може були різні професії і зарплати, чи молодими не сподівалися, що пенсії не буде вистачати, от і не заощаджували на старість.
-
Заманливи вакансії, подумав, ні поки не ризикну, більш переживаю за ПР, сподіваюсь ще будуть вакансії для тих хто хоче сра
-
З першого оголошення ми всім офісом реготали сьогодні, на 45К клерк в процессе СРА, вони довго будуть шукати
-
Перший раз чую, що платні. По рецепту безкоштовні, чи копійки. Батько знайомого має рак, то все абсолютно безкоштовно, ліки також. Якби платив сам, то це в районі 300-400 дол на день.
-
Не всі ліки по рецепту безкоштовні. Наприклад, за новим законом протизаплідні пігулки безкоштовні - тільки найдешевші дженерики. У мене призначені спеціальні від гормонального збою а не тому шо я дітей не хочу, тож використовувати ці дженерики я не можу. Раніше фармакейр покривав їх мені, а тепер ні за новими правилами. Також лікар мені пропонувала для допомоги з моїм діабетом уколи котрі коштують 200 баксів на тиждень і не покриваються провінцією. І це тільки два приклади.