Українська Манітоба
-
Я вам дуже співчуваю, добре, що ви отримали професійну допомогу ❤️ В кожній родині є чи буде покоління, яке рано чи пізно дійде в довготривалу хардкорну терапію, витягне з памʼяті витіснені емоції, проживе їх і розірве це порочне коло, і перестане робити те саме з власними дітьми
-
Я не мав на увазі, що батькам взагалі не потрібно втручатися чи захищати дітей. Моя думка полягає в тому, що не слід перегинати палицю. Конфлікти, штовхання, булінг — на жаль, це трапляється як у дитинстві, так і в дорослому житті. Різниця лише в тому, що дорослі навчилися по-іншому реагувати, і тому нам здається, що це не одне й те саме. Але насправді це ті ж самі ситуації, просто в іншій формі. Більше того, якщо подивитися на світову політику,(ТАК ЗНОВУ ДОЛБАНА ПОЛТІИКА) то можна побачити ті ж самі динаміки, що й у дитячих конфліктах. Сьогоднішня світова ситуація демонструє, що бути сильним необхідно — як на особистому рівні, так і на глобальному. Щоб бути сильним, потрібно навчитися не грати роль жертви, і в цьому сенсі важливо вміти самостійно долати труднощі. Моя думка не в тому, щоб залишити дітей без підтримки, а в тому, щоб вони вчилися бути самостійними і сильними, не боячись стикатися з труднощами.
-
В дитини в Канаді може бути нормальне дитинство без усіх цих травм з України. Я дуже радий, що мій син тут мав нормальне дитинство. Ми ніколи не ходили в школу в Україні. Якщо десь щось і було, то відносно несуттєве і все швидко вирішувалося через вчителя та розмови з сином. В результаті, хлопчик, який трохи булив сина, став його другом, бо ми навчили малого правильно відповідати і не піддаватися на булінг.
-
Співчуваємо, і радіємо що знайшли в собі сили…надіємось що все буде набагато кращим в майбутньому
-
Ключове слово тут «МАЄ БУТИ». Як ми бачимо, бо це пишуть мами в чаті, але це не так є і не буде так. У нашому світі так не працює, і це треба визнати. Якщо вашому синові пощастило, і він вчився у класі, де немає булінгу, це, звісно, прекрасно. Але, як показує практика, такі випадки рідкісні. Це людський фактор, і його треба визнавати. На жаль.
-
Вітаємо, Vasylyna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
В Канаді є такий прислів: «it takes a village to raise a child”
-
Це не рідкість. Я майже не чув про випадки булінгу у школах, де вчився син, а це дві школи у Вінніпезі та одна у Лондоні. Однак, це неважливо, чи чув я, чи ні. Булінг відбувається індивідуально, часто приховано, деколи дитина не розуміє, чому до неї чіпляються. Основне - дружньо розпитувати дитину про школу, друзів, ніби ненароком ставити різні питання і слухати дитину. Якщо ви будете разом з дитиною і будете допомагати, як справитися з булінгом, дитина буде вдячна вам і тільки зблизитесь.
-
Фраза “it takes a village to raise a child” означає, що для виховання та розвитку дитини потрібні зусилля не лише батьків, але й усього суспільства. Це може включати допомогу та підтримку від родичів, друзів, вчителів, сусідів і навіть державних структур. Ідея полягає в тому, що дитині потрібна різноманітна підтримка і позитивні приклади з різних сфер життя, щоб вирости здоровою, освіченою та соціально адаптованою людиною.
-
Ви праві в тому, що це трапляється у всіх школах, але вчителі і директор, тут в Канаді мають багато засобів впливу щоб це зупинити. Одне попередження батькам буллі (початкова школа), що він тиждень не буде ходити в школу, може зробити його шовковим до кінця навчального року. Всі тут знають як легко найти дейкер в Вінніпезі.