Українська Манітоба
-
Торгуйтесь далi, у мене 1,5 Гб за 56 + 2 мiсяцi безкоштовно
-
І до теми домашнього інтернету. У нас від четверга немає інтернету. Дзвонила в підтримку відповідь звісно - перезавантажити роутер. У висновку три чи чотири телефонні дзвінки по 20 хв, і сказали, що треба викликати майтра змінювати проводи. І сказали, що на St Boniface у всі були проблеми з інтернетом в чт, але все ок. А в нас не ок, досі немає. Ми переїжджаємо за 6 днів, так не хочеться з цим гратися.. але сидимо без інтернету. В когось з нашого району є подібні проблеми минулі два дні? Бо трохи дивно, що лише у нас не працює інтернет
-
Я побачив інший трохи випадок Що не винуватого спочатку потім записали як винного тому що у справжнього винуватця страхової не було Не знаю як це працює Людина буде подавати на страхову
-
Це страховка
-
дякую)) в крайньому випадку там пише, що якщо ціна зміниться, то попередять за 30-60 днів. достатньо аби подзвонити і вибити знижку знову😅 хоча насправді я не знала, що це так працює. я дійсно побачила у shaw ліпший тариф і просто хотіла скасувати свій😅
-
Теоретично з еджастреом можна торгуватися бо вони мають запропонувати найменшу суму яку можуть. У них є маркет по вашому авто (рік, стан, пробіг, комплектація) і вони пропонуючи стільки за скільки вони стоять нм ринку. Але якщо можете пояснити чому ваш авто має бути дорожче ніж в їхніх варіантах ( нова гума наприклад) то вони теж можуть поторгуватися.
-
МРІ сказали, що в сервісі ніхто не винен, то моя вина, що колесо не прикрутили