Українська Манітоба
-
Та хватить брехати , ось я скільки не гуляю , ще ні разу ніхто мене не секшуал ассалтед(доречі , це не правда , все ж таки яйця підкатували) . Це від творців «транзит у Вінніпезі чьоткий» , «я все життя на тих автобусах катався , ніколи не було ніяких злочинів» та «я гуляю по даунтауну, тут безпечно» .
-
Ерік, то просто Оттава має поганий вплив на людей 😄
-
Думаю, треба побільше таких відео. Тоді не буде проблем з високими балами для імміграції та підвищенням ціни на рент. А то хоч відео і дивляться, а все одно далі їдуть до Манітоби. Певно, мало таких відео знімають блогери )) І чому люди їдуть до Вінніпегу, раз там так страшно, - незрозуміло. Певно, хто в Пірсоні батогом їх жене в літак.
-
Мені в ютубу мелькнуло Вінніпег як місто яке найбільш зруйнували я мігранти Не клікав, може зупиниться 🤓
-
Обожнюю це, так 🤓
-
Десь Дмитро писав що чомусь саботують інвестиції
-
Так це факти А що?
-
Хоч стаття написана і опозиційним політиком, доля правди тут є. Вінніпег - єдине місто в Канаді, де є "податок на бізнес". Adding insult to injury, Winnipeg stands alone in Canada as the only city that imposes a business tax. This extra burden is yet another deterrent for companies that might otherwise consider setting up shop here winnipegsun.com/opinion/columnists/klein-why-companies-are-turning-away-from-manitobas-anti-business-environment#:~:text=Manitoba's%20lack%20of%20vision%20extends,that%20is%20reactive%2C%20not%20proactive.