Українська Манітоба
-
у Дніпрі навіть захищають роботи онлайн можливо від закладу залежить, хз
-
Просто якщо лишуться лише старі, без піару, дебатів і тд Умовні вибори зараз Порошенко Зеленський Тимошенко і тд, то все одно багато людей в Україні проголосує за Зеленського, марафон добре працює, навіть по соцмережах і знайомих що лишились в Україні видно
-
всі спеціалісти виїхали за кордон та знають як краще тому аж буде цікаво
-
Ну тисячу ж дали вже ) колись спілкувався з однієї людиною і Були місцеві вибори. І він взяв пакетик від одного кандидата (там гречка чи цукор декілька кілограмів,вже не пам'ятаю). І питаю його за кого ж будеш голосувати ,він відповідає:за того ж від кого отримав пакет. Кажу так ти можеш за іншого проголосувати. Він та ні ,мені ж потрібно фото бюлетеня робити з галочкою на тому кандидаті. Кажу так пакет ти вже отримав ще до виборів ,просто іди голосуй за кого хочеш. Він : та я так не можу ,мовляв взяв пакет і повинен голосувати. І це людина з вищою освітою і не дурна в роботі була. Але це просто піпец.
-
зараз, здається, треба всім мати внутрішній паспорт для оформлення закордонного у Консульствах треба перечитати ПКМУ 152 🙄завжди там щось новеньке є
-
ну звичайно, тому і має бути процес який недоречно проводити під час війни. От уявіть, відключають марафон і на умовному інтері чи де там починають розказувати де хто скільки і як. навіть і якщо і неправда як ото деркачі з плівками і бігусами. головне вкинути ж - кацапи допожуть як завжди. Але як людям приймати ворожі дрони на себе в окопі коли вони от тільки таке послухають?