Українська Манітоба
-
Подивіться в протоколі, там багато різних номерів, може там якісь відповість на вихідні… www.gov.mb.ca/health/publichealth/cdc/protocol/rabies_protocol.pdf
-
Це жесть…
-
Тому ж я і прошу: хто може знає тут когось особисто. Я вже готовий заплатити, аби через систему рукостискання вирішити проблему
-
Кіт
-
А яка тварина вкусила?
-
Фармасі звертались?
-
Нажаль лікарів не знаю особисто, але ще як ідея спробувати звернутись у волкін може вони знають куди зателефонувати
-
Дякую за цю інфо, я спробую зараз якось вплинути на лікаря тут, показавши цю сторінку. Нам потрібен прескріпшен
-
А тим часом гуськи вирішують, хто буде головним зграї, коли полетять у вирій 😅
-
Намагаюсь телефонувати в різні, можливо пощастить завтра. Але завтра це буквально останні часи перед початком дуже небезпечного періоду
-
Дякую за пораду, я скористуюсь тим, що ще не робив Але якщо ви можете знати когось хто знає когось, будь ласка, дайте знати. Я готовий надати невелику, але грошову винагороду навіть, якщо питання буде вирішене або це буде ключем, що допомогло закрити питання
-
Фармацевт теж може дати прескрипшен на вакцину, подзвоніть в аптеку по питайте, можливо нетреба вам прескрипшен від фізишена 🤷🏻♀️
-
Найкращі костюмчики ever 🥹🤌🏻
-
Українська Манітоба Я вже бачив пост
-
Супер нереальне дякую за те що ви зробили пост, буду спостерігати. Підкажіть будь ласка назву груп я продовжую боротьбу, також постив у всіх фб групах які знав.
-
Та я скоріше подарунок вже тому хто просто допоміг знайти когось хто можете або допомогти вирішити питання або вирішить
-
Дякую 🙏 зорієнтувався, буду далі дивитися