Українська Манітоба
-
Бо я казав цьому німцю що не маю візу в США, але це все надо перевірити, я думав тут хтось знає деталі, але те що треба виїжджати 100%
-
Ні там вони як я зрозумів проштамповують ,але в'їзду на територію США не буде
-
Там не треба
-
Якщо закінчується треба виізжати с Канади ,удобніше до ближнього перетину кордону с США
-
Немає значення , я маю на увазі візу у паспорті ту що на 3 роки
-
Причому тут ворк перміт , я за віізу написав , читайте уважно
-
Через 3 роки
-
Знайомий але німець так продляв , бо коли віза закінчується треба віджати за кордон , це таке обще правило у багатьох країнах
-
Був такий флеш-моб (молдавські ,грузинські блохери) за рублики казали,які українці жахливі уууу. Демони та Варвари . Звісно , самі ці молдовани та грузини ,всі чемні та виховані ,та ніколи нічого поганого не роблять ,то українці ці жахливі 🤣🤣 а ще було пару блохерів з Польщі (українські поляки ,ті самі що були Щербина ,а стали Scherbinscki 😂😂) те ж ролики пилили ,як бабусі українські у польських волонтерів печиво вимагали 🤣 ну то зрозуміло , але найжахливіше , що ці недолугі блохери в деяких українцях розбудили ксенофобію до співгромодян . Уявіть собі , і таке можливо .
-
Хай гайс , я повільно зрозумів що при закінченні 3 років візи CUAET ,треба їхати до ближнього перетину кордону с США проштамауватся як виіхав та заїхав для подовження ще на 3 роки? , е стійке враження що провінцеальний ПР не впишится у багатьох за 3 роки тільки експрес Інтері
-
Після того ,що зараз в Україні ,я вже цей світ «цивілізованим» назвати не можу . І будемо відвертими ,якби дійсно світ був цивілізованим ,то Рашці одразу би перекрили кислород,та пояснили що так себе поводити не можно . Але ж ні , світ вкотре довів що на папері він цивілізований ,а по факту робить те що йому вигідно і плював він з висока на цінність людського життя і т д. Для мене стало зрозумілим , що ООН ,МАГАТЕ, червоні хрести і т д - це паперові будиночки ,та дідусі у кріслах , які не мають ніякої сили по факту , просто «піздабольські унії» . Світ в котре довів ,що він деградант ,і не виріс до рівня культури, де людське життя найвища цінність .