Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 211.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Georgios Hatzis, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vik Kry
    wrote on last edited by
    Який район , та ціна ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Такий підхід є у Фінляндії, яка, здається, не має проблеми бездомності взагалі. Який інший шлях, які інші дієві способи, я не знаю. Однак, просто тимчасові шелтери не працюють, як і не працює маргіналізація в окремі райони.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Наприкінці жовтня в канадському парламенті, в комітеті національної безпеки та оборони відбулися слухання щодо впливу російської дезінформації на канадській інформаційний простір. Ці слухання, вже не перші щодо дезінформації, набули більшого розголосу, оскільки ексміністр та відомий політик від опозиційної Консервативної партії Кріс Александер звинуватив провідного журналіста видання Ottawa Citizen Девіда Пульєзе (David Pugliese) у роботі на радянські (а ймовірно – і на російські також) спецслужби. І не лише звинуватив, але й як доказ своїх слів представив документи КДБ, які свідчать, що Девід Пульєзе стояв на обліку у радянських спецслужб з 1984 року і мав псевдонім Стюарт. Читайте статтю на Українській Правді www.eurointegration.com.ua/articles/2024/11/7/7197813/
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Влада намагається пробувати різні варіанти… Я би сказала що тимчасові шелтери працюють але на жаль НЕ ДЛЯ ВСІХ…тому влада і надалі намагається шукати рішення проблеми з безхатьками…такій собі комплексний підхід.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantine
    wrote on last edited by
    Можливо якщо кожен рік завозити 1 млн осіб,а будувати 250 тис будинків то проблема не в безхатьках,а в в чомусь іншому.Ну звичайно ці ж люди підуть і будуть голосувати за владу яка їх привезла,тоді так ця проблема ніколи не вирішиться
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    В мене знайома працює в PSR це Psychosocial Rehabilitation Unit. 2-х річна програма де люди після вулиці проходять реабілітацію вчаться жити зі своїм діагнозом, з різними addiction, центр допомагає з інтеграцією людини в community які мають mental illness, знайти роботу, жити в суспільстві, доглядати за собою…Вона розповідала різні історіі переважно люди після програми не вертаються на вулицю, знаходять роботу і більш менш повноцінно живуть в суспільстві…на жаль є такі що не справляються і вертаються знов на вулицю…😞
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantine
    wrote on last edited by
    Правильно,рівень управління оцінюється роками планування наперед,5-10 років для Канади це нормально.Плюс питания не в кількості людей,вони потрібні Канаді,а в якості.Той самий common sense тут як ніяк працює.
    1 Reply Last reply
    0
  • t607288594T Offline
    t607288594T Offline
    Max Zak
    wrote on last edited by
    Но а як взнати долю реабілітованого? Вбачаю труднощі . Думаю є значна похибка в результатах реабілітації .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Аналогічно ))) Однак, Гарпера давно немає. Десяток років майже як консерватори здали владу. Не спрацював його план, щоб я за нього проголосував )))
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Я була завезена ще при Харпері 🤭
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Жоден канадський уряд не привозить іммігрантів задля майбутніх голосів для своєї партії. По-перше, якщо б таке було, про це б стало відомо дуже швидко. По-друге, неможливо передбачити, як ті потенційні виборці проголосують. По-третє, легше і дієвіше працювати з тими, хто має право голосу вже, а не колись у майбутньому.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярослав Ярослав
    wrote on last edited by
    Ну в будь-якому випадку напевно потрібні подібні програми. Нехай навіть маленький відсоток витягнется звідти. Людям які туда потрапили дійсно не по своїй волі треба дати шанс. ( може два) . Але не безконечно ..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Не можна ніяк. Це не більше, ніж вкиди на рівні "мігранти з"їли котів та псів". Однак, як бачимо, і такі прийоми працюють для мобілізації виборців.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1059233273T Offline
    t1059233273T Offline
    Брехлива сільодка
    wrote on last edited by
    Я взагалі не розумію як можна розрахувати на мігрантів в виборах. Постійні резиденти не мають права голосу, тільки громадяни. Як можна прорахувати їх голос я не знаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5297729440T Offline
    t5297729440T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Привіт , як зараз можна отримати робочу візу в Канаду для українців? Друзі з України питають,знаю CUAET вже закінчилась.Дякую за відповіді
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Але яке ідеальне обличчя)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t355781624T Offline
    t355781624T Offline
    🍉0100111011010🍉
    wrote on last edited by
    CUFTA або на загальних правилах
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eduard Fishchenko
    wrote on last edited by
    Ще одне вам в колекцію😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t542037428T Offline
    t542037428T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Добрий раком усім! Питаннячко. Чи є в чаті хтось, хто працює в УНО чи з КУК Та міг би мені з сестрою допомогти з одним документом? Напишіть будь ласка в особисті 🙏 Дуже потрібно, в мене є контакт Джоан з УНО, але мені знається що то занадто писати їй😅 Безмежно дякую 😅
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags