Українська Манітоба
-
Ото понапускали іммігрантів 😁 за останні роки:) тепер і туристам не раді 😁
-
Зараз Канада розуміє, що українцям нікуди їхати та немає жодної гарантії що Він повернеться назад. Вони зараз дають у більшості випадків відмови в туристичних візах українцям
-
Та я в цілому мала на увазі, за часи Трудо багатенько приїхало людей;) хто тут давно зрозуміє про шо я:) Не обіжайтесь, я шуткую 🤗
-
Я розумію вас і таких як ви , раніше щоб попасти в Канаду було потрібно купу грошей і багато часу на це , а тут нам повезло «почалася війна» , Трюдо зробив програму CUAET . Не заздріть , немає чому , ми і так багато чого втратили і не готові були до цього переїзду
-
Подивився фільм time cut . Там по сценарію дівчина потрапляє на 20 років назад . І прям уж весь фільм робили жарти , що ну прям як вініпег , йопт . Хочеш показати минули - показуй вініпег . І жарти про Робін спарклз робили (як я зустрів вашу маму) . Жартували , пока не побачили портедж плейс 🌚 А вийшло що дійсно весь час манітобу та вініпег показували . Фільм знімали у Вінніпегу та селкріку. Не поганий , є на нетфліксі та у пиратів . Ось стаття www.sportskeeda.com/us/movies/where-time-cut-filmed-all-shooting-locations-explored
-
В мене знайома приїхала нещодавно не по куает а по візітор І подалась на ворк перміт Так можна було?
-
Оце написала пост🙄 і не подумала як завжди 🤦🏻♀️
-
Ой ну до чого тут CUAET крапля в морі…а до CUAET меньше приізджало чи шо? Ніхто CUAETчікам і не заздрить, саме діаспора і ініціювала цю програму;) шоб потім заздріти?
-
І добре що приїхали!
-
Та можно все, але чи відкриють то вже друге питання…
-
Логіка зрозуміла . Але думаю це все ж догадки наші