Українська Манітоба
-
Oновлена електронна черга для запису на консульські послуги ❗️МЗС України: Відсьогодні доступна оновлена електронна черга для запису на консульські послуги. Ми знаємо, що у громадян України виникало багато проблем з користуванням електронною чергою та своєчасним доступом до сервісів МЗС. Зібравши зауваження та побажання користувачів, ми створили оновлену е-чергу із простішим записом і більшою кількістю вільних місць. Запис в е-чергу МЗС України: go.mfa.gov.ua/ Основні зміни та нові можливості: 1. Запис одразу на пів року вперед — тепер ви можете планувати візит заздалегідь. 2. Система підтвердження запису за 30, 7 та 3 дні до візиту. Це допоможе звільнити слоти, якщо хтось не зможе прийти, і дасть шанс записатися іншим. 3. Можливість додати до запису дітей — тепер ви зможете отримати більше сервісів за один візит. 4. Захист від “посередників” — ми посилили механізми протидії недоброчесним користувачам. Оновлений сервіс також дозволяє: - Легко керувати своїм записом через оновлений кабінет. - Користуватися послугами, які автоматично перевіряють наявність необхідних документів для чоловіків призовного віку. - Бронювати візит навіть на найближчі дні, якщо хтось скасує свій запис. Що робити, якщо у вас немає електронного підпису? Для тих, хто з об'єктивних причин не може отримати електронний підпис (на противагу небажанню його отримання), звертайтеся на електронну адресу вашої дипломатичної установи — ми допоможемо вам обрати зручний час для візиту. Що робити під час запуску оновленої е-черги тим, хто вже мав записи? У звʼязку з перезапуском оновленої е-черги, ми змушені попросити всіх користувачів, які вже мали записи на дату після 15 листопада 2024 року, ще раз пройти реєстрацію в оновленій черзі. Просимо з розумінням поставитися до необхідності перезапустити систему заради зручності всіх користувачів та протидії махінаціям, які ускладнювали користування сервісами МЗС.
-
Скажіть, будь ласка, коли кошти від продажу акцій стануть доступні для виводу? Зараз я можу ними трейдити, але вивести не можу
-
@Поня
-
Поня Доброго дня. Ви 19 листопада будете в консультстві. Від учора запрацювала нова система. Тепер треба робити запис на прийом. e-consul.gov.ua/visits Зареєструйтеся. Ще є слоти на 19 листопада
-
Якраз десь три) Я вже знайшла в системі, що вони холдять ці гроші на 5 робочих днів, перш ніж їх можна забрати. Штош 😏
-
Господи, нехай хоч цей почне, вже на третій він готовий 🌝 Таке враження що людині 20 років, звідки тільки ця енергія береться!?😁
-
Я дивлюсь на нього і відчуваю навіть деяку заздрість, я теж хочу його вітаміни, мої не дають такого ефекту)
-
Це жахливо (хоча я б ще почекала коментарів від лікарів, перше ніж робити висновок), безперечно. Але як приклад того, як тут працює медицина: син жалиться на періодичні болі в животі. (Як мені здається, судячи по нагугленим симптомам лол - це гастрит) Йдемо до сімейного, сімейний призначає CT Scan, щоб відкинути варіант апендициту (бо схоже, але не такий різкий біль). Позначає, що скан треба urgent. Скан призначають за кілька днів. Ось сьогодні зранку зʼїздили на скан. Результатами зі мною одразу поділилися, що це не апендицит. В пʼятницю знов до лікаря, будемо мабуть «трубку ковтати». Я до того, що ми не чекали «місяцями», як жахають іноді канадською медициною. Якщо дійсно потрібно, то все досить швидко. Може це моїй родині просто лікарі нормальні весь час трапляються, хз. І тьху-тьху 🙂
-
Менше пацієнтів- менше проблем 😄
-
О, і заразом до медичної теми питання - а в Україні мамограмми платні? Сімейний на плановому огляді спитав маму «коли останній раз робили мамограмму?» - «ніколи не робила…» - «та ви шо, після 50 років треба регулярно» Ну і я її записала на мамограмму (аж на кінець січня було вільне місце! Бачите, правдо про «місяцями чекати» 😂). І питаю «а схєралі ти не робила ніколи?», на що вона відповіла «ти шо з дуба впала, це ж шалені гроші в Україні коштує, я не могла собі дозволити» Це так, чи вона щось попутала?