Українська Канада
-
А потім ще в Калгарі на 14 днів
-
Після Торонто мені там дали готель. Але з роботою в Калгарі складно, навіть посуд мити не взяли.
-
Доброго вечора, хто знає, чи може роботодавець платити зарплату готівкою, чи це законно?
-
Запис буде?
-
Підкажіть будь ласка, може є у когось посилання на форму яку можна заповнити що довіряєш людині дзвонити в IRCC та розмовляти стосовно стутусу розгляду візи.
-
CIBC на 2 Роки безкоштовне
-
А якщо вже є рахунок у сівс
-
Якщо вирішете відкрити рахунок, то можете отримати також ще додаткові 50дол по моій рефералці. blue.mbsy.co/6szPSS Я за це отримаю 125дол. Не спішіть відкривати зразу всі у сім'ї. Відкрийте хтось один, а тоді давайте уже СВОЮ рефералку для всіх решта. Так за кожного ви отримаєте 125дол і вони кожен по 50. І так з кожним банком. Ми з жінкою отримали по 400 дол і у cibc в у simpli, і ще решта нашоі родини також. Загалом понад 2000тис дол.
-
Дуже дякую!
-
Дуже дякую!
-
Я отримав бонус, все як обіцяно, пропонував друзям відкрити не захотіли.
-
Разом з чекінгом можна і кредитку у них оформити?
-
Це я знаю, дуже дякую!
-
В Торонто CIBC на College str за один візит оформили заявку на дебіт і кредит картки. Дебіт видали одразу, а кредит через 1.5 тижні.
-
Дірект депозит це інше, сама не підійде.
-
Тільки умова щоб зп була ?а якщо я сама буду з іншої своєї картки переводити ,наприклад?
-
У мене також це все є від CIBC, але там через деякий час прийдеться платити а тут безкоштовно )
-
Toronto аэропорт вже працює? Сайт аеропорту цілий день не відкривається
-
138 flights were cancelled due to heavy fog at Pearson Airport in Mississauga, Ontario | insauga www.insauga.com/138-flights-were-cancelled-due-to-heavy-fog-at-pearson-airport-in-mississauga-ontario/
-
(10 + 4) Олена, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 19:22
100293/123900
about an hour ago