Українська Канада
-
Це я знаю, дуже дякую!
-
В Торонто CIBC на College str за один візит оформили заявку на дебіт і кредит картки. Дебіт видали одразу, а кредит через 1.5 тижні.
-
Дірект депозит це інше, сама не підійде.
-
Тільки умова щоб зп була ?а якщо я сама буду з іншої своєї картки переводити ,наприклад?
-
У мене також це все є від CIBC, але там через деякий час прийдеться платити а тут безкоштовно )
-
Toronto аэропорт вже працює? Сайт аеропорту цілий день не відкривається
-
138 flights were cancelled due to heavy fog at Pearson Airport in Mississauga, Ontario | insauga www.insauga.com/138-flights-were-cancelled-due-to-heavy-fog-at-pearson-airport-in-mississauga-ontario/
-
(10 + 4) Олена, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня
-
Таке питання я зараз в Польщі чи можна зараз полетіти в Канаду взяти ворк пермит і повернутися назад а потім полетіти коли завгодно?
-
Гарантіі не дають, офіцер буде вирішувати запускати вас чи ні
-
Підкажіть, будь ласка, чи є в місті Галіфаксі українська діаспора? Чи є до кого звернутися у разі, якщо не буде надано тимчасове житло (готель), цікавлюся на екстрений випадок.
-
І чи є ще програма u4u?
-
А чи можна якось с такою візою попасти в США?
-
Можна але все залежить від настрою офіцерів Треба буде розказати чому канада не підійшла і т д
-
Або тимчасове від волонтерів, або шукайте хостів, або бронюйте заздалегідь на AirBnb або Booking. "Діаспора" житла не надає 🙂
-
Вітаємо, Olek! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
доброго дня підкажіть, будь ласка, якщо в візі пише VISITOR (хоча подавались на work) , якщо поїхати в Канаду чиє шанс отримати work permit ?
-
Не буде.
-
дуже дякую за відповідь, ми натискали "ТАК" , але чомусь ми не дістали документу Introduction letter , чи це буде проблемою ?
22 Jan 2023, 19:22
100305/124595
about 6 hours ago