Українська Канада
-
Що таке "Heath Card"?
-
Ні, я дійсно подумала, що там ще є якась додаткова картка 🤔
-
Доброго дня. Така ситуація: Я моряк, наразі на судні, яке тільки вийшло з Ванкувера. Поки там був, дізнався про можливість отримання канадських робочих дипломів моряка на основі українських, для подальшої роботи та проживання в Канаді. Порадьте будь ласка, чи варто встигнути прибути в Канаду до 31го березня, враховуючи, що я не подавався на CUAET(і взагалі поки що не подавався на туристичну візу). Якщо варто, то чому саме? Щиро дякую за відповідь😁
-
Доброго вечора панство, треба зробити паспорт для малечі, старий виходить з дії вже в листопаді, заходила до Едмонтон генеральне консульство, але дат нема до 2026, вже спробувала позаходити в різні проміжки часу і навіть хтось радив рівно о 6 вечора, але нічого нема, десь читала що можна так приїхати і подати, чи то так чи ні? Що порадите?
-
Взагалі то я планував подаватись на візу, знаходячись на судні, в океані 😅 Також в мене є картка резидента Іспанії, тобто подаватись мабуть буду начиб то з Іспанії.
-
Вибачте, але моє питання було: Чи варто встигнути прибути до Канади по тур візі до 31го березня, якщо людина не подавалася на CUAET, чи не варто?
-
Дуже дякую за увагу, гарного настрою)
-
Work/study permit оформляються в першому аеропорту Канади у який ви прилетіли. Мені здається, що SIN оформляли не в аеропорту, а вже в місті з працівниками служб, так само, як і health card. На скільки я читала з повідомлень у чаті, то можна отримати житло лише в одному місті. Тобто, якщо ви візьмете житло у Торонто, а потім прилетите у Летбрідж, то можуть вже не дати. Але я прилетіла більше року назад, тому щось могло змінитися, або могла десь не так прочитати за житло. В будь-якому разі, бажаю, щоб у вас все легко пройшло з оформленням та адаптацією 💗
-
Ніби немає (варто зачекати, ще відповідей від інших людей). З досвіду можу сказати, що чекала з батьками візу для брата, щоб могли полетіти. Нам 3-м прийшла разом (ми разом здавали біометрію, всі повнолітні), а йому через місяців 3-4 після наших тільки прийшла. Мати писала їм на пошту, але казали, що нічого зробити не можуть. <це було 1.5 роки назад, можливо додали якусь можливість зараз для прискорення>
-
Стоимость учебы в канадских университетах 2023-2024 По ссылке вы найдете список канадских университетов с ориентировочной стоимостью учебы для программ бакалавра (undergraduate) и магистра (graduate) univcan.ca/universities/facts-and-stats/tuition-fees-by-university/
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, чи вистачить часу оформити документи першої необхідності по CUAET за 2-3 тижні після прибуття? Справа в тому, що ми поки так і не прибули в Канаду, і бачимо, що дія програми до 31 Березня, відповідно часу у нас небагато на закриття всіх питань вдома і дорогу. Дякую.
-
Вистачить.