Українська Канада
-
На особу
-
(7 + 8) iggor igor, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Hello 👋 Привіт 🤣
-
Бідний пенсіонер.
-
Вітаю, чи може хтось має посилання де можна прочитати актуальні програми на PR до провінцій Манітоба та Онтаріо?
-
Дякую!
-
Вітаємо, Anastasiia Shmulych! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
З того часу шось мінялось?
-
Вибачте, що турбую пізно. Зробила канадську візу для українців. Зараз мешкаю у Харкові. Хвилююсь, як буде з виїздом і т.д. Як це все буде виглядати з фінансового боку і які вимоги по приїзду. Скажіть, будь ласка, хто може пояснити більш детальніше ? Бо я у цій темі новачок
-
А яка стартова сума вихєїзду має бути з собою ? Скільки коштів приблизно для виїзду ?
-
Дякую
-
а чи поміняють водійське посвідчення, отримане цим роком (січень)? Дякую, це по Альберті
-
А шо з Онтаріо?
-
Тоді і Квебек ще і БК
-
А в інших провінціях не треба здавати?
-
Без теорії і водіння?
-
Стаж якийсь потрібен щоб був. Не пам'ятаю скільки
-
Але якщо я захочу заїхати в Онтаріо на декілька днів то мене не пустять?
-
Вас навіть у США і Мексику пустять 😁 Їхати пустять, якщо на проживання теж пустять, але його треба буде міняти по місцю проживання. Якщо до 2х років - обміняють лишень на проміжні
-
Я питаю якщо обміняти українське посвідчення на канадське наприклад в Манітобі і поїхати в Онтаріо то мене туди пустять чи ні?
22 Jan 2023, 19:22
100410/123850
about an hour ago