Українська Канада
-
Ви знаєте когось хто вже це зробив та що саме для цього потрібно? Дякую 🙏🏻
-
(6 + 5) unavailable user, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня, чи в когось є інформація стосовно того чи можливо продовжити Work Permit по CUAET, я вже знаходжусь в Канаді два роки і в наступному році мій WP не буде дійсний. Наразі в мене недостатньо балів щоб податися на PR по жодній з міграційних програм, тому я б просто хотіла продовжити свій поточний WP. Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію 🙏🏻
-
Я читала, що якщо WP вже видано на три роки, то його вже не подовжать. Чи це не так і зможуть подовжити ще?
-
Так
-
це дещо інше
-
Так можна і без балів на ПР податися) А раптом пощастить
-
за спрос не б'ють 😁
-
Ну почалось
-
можете спробувати, раптом пощастить)
-
Ну пробуйте
-
для ПР аплікаціїї є вимоги щоб її заапрувили. Для отримання ВП я не бачив щоб було написано що він видається не більше ніж на три роки і раз на життя
-
ні, це мова щодо куает і до 31 березня. Якщо почитати вимоги для отримання відкритого ВП на три роки то його майже нереально отримати просто так для всіх інших
-
Тоді нащо взагалі ПР коли можна по сто раз кожних три роки продовжувати ВП і спокійно жити
-
наче багато людей подавали на новий ВП і отримували знову на 3 роки
-
Доброго дня /вечора Підкажіть будь ласка, до котрої години стоять волонтери в аеропорту у Вінніпезі?
-
Wanna work
-
Дякую Вам
-
Підскажіть будь ласка яку причину краще вказувати при продовженні WP?
-
Дякую!
22 Jan 2023, 19:22
100468/123827
about 4 hours ago