Українська Канада
-
Спробувала декілька браузерів, на жаль не працює. Дякую
-
Підскажіть, будь ласка, процедуру відправки паспортів на вклеювання візи в візовий центр, із Праги в Берлін
-
Друзі, доброго дня. Отримали foil less візу на 6 міс. Є лист Пре ворк перміт на 3 роки до Канади. Підскажіть будь ласка, якщо є діючий ворк перміт іншої країни (Азія), чи можливо прилетіти до Канади в березні, отримати довгострокову візу, та подати документи на разову допомогу 3000? Не буде проблемою діючий ворк перміт іншої країни?
-
Всім привіт. Дитині замінили паспорт, та потрібно написати в кризис форму. Так от питання в тому, що від чийого імені заповнювати форму? Від представника (батька) чи вводити дані дитини якій замінили паспорт. Наперед всім дякую за відповіді
-
Дякую, спробую
-
Поміняйте браузер на IE, internet explorer
-
Ні, бо писала багато раз, не думаю, що кожного разу є пробіл. Тут інша причина, але дякую
-
Зайвий пробіл десь?
-
Писала вручну, помилка є
-
Email вручну напишіть, а не через копіювання чи Т9
-
Напишіть мені
-
Підкажіть чому може виникати така помилка. Протягом двох тижнів не можу зареєструватися і зайти в особистий кабінет, щоб подати заявку. Пробувала з різних пристроїв та різні емейли, проблема та сама
-
можна
-
Друзі привіт. Хто знає, якщо раніше був оформлений захист в іншій країні, по приїзду в Канаду можна отримати 3000 чи в цьому випадку ні? Дякую
-
Шукаю житло на 8.02.2023 у Калгарі, хостел 1ч
-
Якщо з контексту не зрозуміло, то сиаалять крпїну US$ CA$ HK$ але зачаствш просто код пмшуть або знак долара і там зрозуміло який
-
Майже бкдь який долар так само позначається
-
А CAD - теж позначається знаком $? Так само, як USD?
-
56cad це приблизно 38€
-
Різні джерела - різна інформація.
22 Jan 2023, 19:22
1004/125003
39 minutes ago