Українська Канада
-
такі послуги тут дорогі то треба звикати або платити або робити самотужки
-
Цікаво б з цими 99 поспілкуватись......
-
Там гарна природа
-
хто ці 99 героїв?)
-
(1 + 5) Ірина, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
В Онтаріо така велика кількість, бо основна маса "туристів", що їхала суто по виплати там і залишалася. А після отримання грошей їхала назад в Європу. Біло б цікаво знати скільки дійсно там залишилося.
-
kill the project - Треба вміти вчасно користуватися цим рішенням коли воно доречне
-
Хто там летів недавно ,потрібно заповнювати декларацію ?
-
там в кіосках наче є українською мовою і завжди є асістанти що допомагають заповнити
-
Якщо людина не розмовляє англійською , як вона має її заповнити на тому моніторі ?
-
Ну якщо так, то чому не обрати іншу провінцію, де можна жити 30 або навіть 45 днів безкоштовно в готелі?) аби повністю мінімізувати витрати))
-
Але ж гроші можуть йти довше, ніж 2 тижня А житло в Торонто чи Оттаві не дуже дешеве))
-
бо +1 літак, а в Торонто всі прямі наприклад з Варшави. А це час і ціна на квитки
-
Навіть так) я думав, треба обовʼязково бути в країні, поки гроші чекаєш А тут головне присутність при заповненні анкети 😆
-
не треба чекати поки дойдуть - онлайн перекинути з рахунку куди треба
-
Піздатий план 😁
-
та й не факт що для заповнення анкети треба присутність. Зробив сін і рахунок і всьо готово. Подивився водопад, погуляв поїв і поїхав назад на роботу в польщу
-
ще можна було оформити контракт на іфон і щось потягти з кредитки. Хтось навіть роутери і матраси продавав. Ну то вже для тих хто хотів підняти рентабельність проекту до максимуму
-
Як подати декларацію податкову?
-
Я знаю одну дівчину там, познайомились на бухгалтерських курсах. Їй дуже подобається
22 Jan 2023, 19:22
100546/124825
44 minutes ago