Українська Канада
-
Якість матеріалу дуже низька, якесь інфосміття для дурників
-
Будь ласка не треба робити так, щоб "українець" було синонімом "прімітивний"
-
Почитав би гарний историчний огляд якись (і, грамотною українською мовою, до речі а не як в цьому матеріалі).
-
Ні, я критикую, а не роблю дослідження
-
Бути українцем - значить бути слухняним бидлом чвого українського попа!!!!!!
-
в саскачевані багато духоборів українців я сам здивувався, але так є. цілі села були
-
Доброго дня, планую з сином 17 ти років в березні їхати з України до Канади за програмою CUAET. Маю ще лабрадорку та котика. Але на них не встигаю зробити документи, тому планую через неділі дві повернутися до України, щоб їх забрати( чотирилапих). Підскажіть, пж, чи можу я так зробити, а саме зʼїздити в Україну та назад. Може в кого є такий досвід, в саме перевезення хвостиків та як ви з тваринками шукали житло, пж, в особисті. Дуже хвилююся стосовно переїзду) Наперед вдячна)
-
Так, можете їздити, куди і коли хочете. З тваринами знайти житло набагато складніше, особливо з великим собакою. У групі Pets to Canada знайдете усі відповіді щодо перевезення тварин.
-
намагалася написати комент під постом, але не встигла написати(навіть не відправити) декілька слів, мене забанили. цікаво але нехай. так ось, думку все ж хочеться висловити. «ще й полігамію практикували» написано так ніби це щось погане. але хіба це не вибір кожного, особливо в Канаді? ріже вухо і серце такі маленькі але вразливі деталі.
-
оу мені здається ми говоримо про різні речі полігамні шлюби і полігамія це дуже різні речі. ви навіть не уявляєте скільки в вашому оточенні може знайтися людей з полігамними поглядами. Це нормально. вибір кожного.
-
це зовсім інше від «ще й полігамію практикували» це як сказати про гомосексуальні шлюби, в багатьох країнах вони заборонені, але індивідуально хто що обирає для себе це право на вибір кожного. важливо розуміти різницю