Українська Канада
-
3000+1500 допомоги від уряду Канади
-
Підскажіть, будь ласка, як зв'язатися з адміністратором в особистих повідомленнях
-
Toronto or Brampton
-
Мені прийшли наступного дня минулого року
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка чи потрібен ковід тест в літак з Франкфурта до Парижа та з Парижа до Калгарі,якщо немає щеплення ?
-
Про 3 чув про 1.5 ні
-
Народ, підскажіть будь ласка, оформив візу по CUAET батьку, visitor вказав, він має право отримати 3000$ cad по приліту ?
-
(4 + 8) V𝖆𝖑𝖊𝖗𝖎𝖆 𝕲𝖊𝖗𝖒𝖆𝖓, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
якщо йому 75 років, то що йому краще обрати "дозвіл на роботу чи візітор рекорд" щоб отрмати разову допомогу ?
-
Дякую велике)
-
Підскажіть будь ласка, якщо подаватися на ПР за схемою з родичами, то потрібни справки про відсутність судимостей з України та країни де проживали останнім часом. Чи підійде український витяг з Дії (“для надання в іноземні установи”) просто з перекладом, чи потрібен апостіль, якщо так, чи підійде не консульский апостіль ?
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, чоловік везтиме неповнолітніх дітей з ЄС в Канаду, дружина пізніше; що треба йому мати з собою від неї щоб його+дітей випустили з ЄС і пустили в Канаду без проблем? Дякую! {hb}
-
Tak
-
також чи знає хтось скільки український витяг про несудимість дійсний в Канаді? (в ЄС 90-180 днів, наприклад, з моменту оформлення)
-
Бачила інформацію, що якщо витяг замовлено після виїзду за кордон і людина після цього не поверталася до рідної країни- то витяг без терміну дії..
-
Я дивилась чек-ліст необхідних документів на сайті ircc для цієї програми і не можу знайти, де вказано, що треба довідка про несудимість. Можете підказати, де Ви знайшли таку інформацію?
-
в тих країнах, де вже подавав, ніхто такого навіть і не питав “чи були ви в останні три місяці вдома”, казали мов 90 днів пройшло — робить новий сертифікат
-
в самому кінці (17) “police certificate”, також в описі є таке, “no convictions record”, знайомі вже подавалися, їм сказали справку з України обов’язково та ще з країни де перебували більше трьох місяців перед переїздом до Канади
-
Ми в пошуку людей з Канади для проходження реєстрації на двох сайтах, платимо за це 100$(можлива співпраця) Кого цікавить пишіть в пп
-
Знаю тільки про 3к
22 Jan 2023, 19:22
100632/123847
about 2 hours ago