Українська Канада
-
Ну в анкеті буквально сказано що ці гроші для тимчасового облаштування в Канаді (під що будь-що підпадає) А в ворк перміті стоїть дата коли людина має звалити з країни Ну і на відміну від Європи отримати подальший дозвіл на проживання в рази важче в Канаді (хоч і проживання в Канаді специфічне задоволення 😅)
-
Хтось купував квитки у Юлі Леї (група Білети Канада США)? Чи це лохотрон? 😔
-
А навіщо покупати квитки де попало? Є ж сайти агрегатори або офіційні авіаліній🤷♂️ дешевше ніхто не зможе зробити
-
Мабуть тоді краще через турагента робити Але дійсно незрозуміло навіщо платити посереднику, який просто введе ваші дані на сайті авіаліній
-
Я ні, але читала багато позитивних відгуків.
-
Вперше купувала. Хотіла бути впевненою 😭😭😭
-
дякую. Але я потрапила на шахраїв @Zhemhugg, не офіційна сторінка. Сама винна.
-
Прихисток в одній із країн Шенгену дає право перебувати і в інших країнах (період 90/180). Не буде в неї проблем.
-
А турагент безкоштовно працює? 😅
-
Доброго ранку. Знаю що у багатьох тут родичі та батьки приїжджають з Європи тому можливо хтось щось порадить. Свекруха зараз проживає в Словаччині, має статус тимчасового захисту там (одиденець). Хоче приїхати к нам, має канадську візу (візітор), але незрозуміло як їй бути з тим що термін перебування в ЄС вже закінчився (90 днів). Вилітати їй із Франкфурта, повертатись теж. Думаю що ії випустять, але чи впустять назад? Словацький прихисток це просто роздрукований папірець, це не пластик і взагалі ні на який документ не схожий
-
А скільки часу вона планує бути в Канаді?
-
Могла бути просто некомпетентна особа. Можете звернутися до німецької прикордонної служби з цим питанням.
-
Знайдіть квитки на skyscanner, подивіться, яка це авіакомпанія, і йдіть на сайт цієї авіакомпанії, щоб купити.