Українська Канада
-
Привіт, хто собі поновлював ворк перміт, знімав обмеження, скільки часу це +- займає?
-
Я просто завантажив на canada.ca IMM5476e і на комп'ютері заповнив пункти A, B, та D. Де підписи на клавіатурі написав ім'я і прізвище.
-
Я знімала місяців два тому,зайняло приблизно 3 тижні, Онтаріо.
-
Щиро дякую!
-
Так, Манітобу не обслуговують, мені просто повернули без відповіді мій пакет документів на довідку про відсутність судимості. Вже тоді як я їм написала на мейл, чому так, відповіли, що якщо без причини повернули, то це тому, що не обслуговують таку провінцію
-
(3 + 2) Наталі, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Навіщо якщо довідка з Дії підходить ?
-
Інші подали і в процесі, дію прийняли )
-
) сильно ) в мне вже 2 друзів отримали піар ) з дією
-
я читаю офіційний сайт Канади. Там варіанту з дією взагалі-то немає. Натомість є варіант через консульство з офіційною легалізацію. От вам і хехе.
-
Не читайте ці хворі на голову чати ) вам тут нарадять )
-
Хто вам таке сказав ?) Хехе)
-
Бо проходить в порядку виключення. Сьогодні проходить завтра ні
-
Анатолій, ви можете не заходити кули вам хочеться. Але заходити і насміхатися над людьми через те що вони роблять по правилам це дивно. Дякую за вашу «удачу». Я вже на федеральному етапі з легалізованою довідкою. Це було не складно;) і вам успіху .
-
Ну удачі вам як би не було
-
Зайшов в чат раз в 10 років і ще раз зрозумів чого я сюд пів року не заходив )😄люди тут радять один одному рішення на неіснуючі проблеми) вчора читав тільки в іншрму чвті що якщо дитина тут народжується, а ви на федеральному, то треба все спочатку починати бо зміна складу родини😂і люди на серйозі це дискутували )
-
Ну я ж і пишу. В порядку виключення. До літа і воркперміт отримували всі, а після червня шось тільки ти хто ставив галочку про працю. Тому ніхто не знає чи не буде більш прискіплива експертиза документів.
-
Я преісполнілся вашою метушнею безсенсовною )
-
Вітаю вас. Але тим зто буде подаватися пізніше не ясно з чим доведеться стикнутися. Нічого неймовірного. Це ви так «посміхаєтесь» ніби вже преісполнілісь))) і перший автор не я. Я просто намагаюсь пояснити вам логіку.
-
Довідка з Дії була додана до пакету документів, але їм все одно нажаль
22 Jan 2023, 19:22
100827/125249
about 2 hours ago