Українська Канада
-
Я преісполнілся вашою метушнею безсенсовною )
-
Вітаю вас. Але тим зто буде подаватися пізніше не ясно з чим доведеться стикнутися. Нічого неймовірного. Це ви так «посміхаєтесь» ніби вже преісполнілісь))) і перший автор не я. Я просто намагаюсь пояснити вам логіку.
-
Довідка з Дії була додана до пакету документів, але їм все одно нажаль
-
Я теж на цьому етапі, тільки з Дією). Ви так це сказали начебто федеральний етап це щось неймовірне як і легалізація в Канаді ) я просто по доброму посміхнувся, а те що вам здалось що я з вас насміхаюсь, це шось ваше вже )
-
Яким ?) Частина яка не захочить жити поїде, інша залишиться і буде працювати )
-
Тільки з початком війни и старту лайтового відношення до документів які надають українці
-
Канада допустила велика помилку коли пустила українців суди , вони навіть не розуміють як це їм обернеться
-
Завжди вважали дії відповідно закону метушнею безсенсовною? Чи тільки останнім часом
-
Ви взагалі зрозуміли що було написано ?)))))
-
В такому випадку країна пережує і виплюне таку людину ) потім буде сидіти плакати і казати яка країна погана) прикладів багато
-
Багато хто не хоче адаптовуватися. А хоче адаптувати під себе. От у чому біда(
-
Я сьогодні бачив в метро нашу дівчину, її видно за пів кілометра , так враження що вона на весілля їхала , всі люди як люди , як же я був радий , що на неї навіть ніхто і не дивився .Привезли цю поведінку сюди.позорно
-
Як і для Ізраіля, я замовляв, і посольство саме відправляти повине справку про несудимість
-
Вже це обговорювалось, люди просто хочуть собі зробити побільше клопоту і інших зобов"язати. Якась обесивно компульсивна прведінка
-
Адаптація як вона є(
-
Ти такий клоун )
-
Там інформація не актуальна…там ще написано про районні відділення, яких вже не існує в Україні 😅 і згадується міліція, якої немає в Україні Ну і саме головне, що документ із такою назвою, як вказано за посиланням, в Україні не видають. Date modified: 2015-04-09
-
(9 + 10) Anna, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Це за добу?
-
Підкажіть, такі варіанти взагалі реальні? Чи велика вірогідність що це розвод?
22 Jan 2023, 19:22
100844/123822
about an hour ago