Українська Канада
-
Підкажіть, такі варіанти взагалі реальні? Чи велика вірогідність що це розвод?
-
Якби десь було написано, але домівка настільки маленька та простенька, що не думаю що це добова ціна
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis ...додавайте скріншоти і описуйте ситуацію від імені дитини мені відповілм протягом тижня у вас швидше всього вибиває ж якусь помилку? і пробуйте додзвонитись паралельно ще раджу поїхати в аеропорт до офіцер...
-
Доброго дня. Я не можу спіймати слоти вже півроку. Тому я написала листа в посольство Едмонтона - вже 2 місяці відповіді немає. Додзвонитись не змогла. Торонто - взагалі глухо. Тиждень тому взяли трубку в Оттаві. Отже: - система не працювала тому-що робили оновлення, тобто підключали Дію - ловити слоти не потрібно, ставайте є-чергу . Все працює автоматично. Я зауважила, що стою більше 2 місяців після оновлення і руху немає, так само немає "номера" черги. Як вона може працювати якщо сама черга не сформована?- відповідь: можете заходити і якщо буде слот обирати його. - на зараз територіальної прив'язки до провінцій не має - подовжити паспорт лише за 2 міс до кінця терміну, жива черга. Не запитала лише на скільки вони реально подовжують зараз. Раніше на 5 років, а тепер на сайті написано, що на рік. Якщо хтось володіє інформацією поділіться будь ласка. Дякую
-
чи підходить на подачу на pr довідка про несудимість з дії а не мвс?
-
тут є два штампа а в мене тіки один, бо я брав цю довідку через дію а не мвс
-
дякі
-
Я живу у Вінніпезі і згоден зі сказаним. До переїзду мені самі канадці казали, що типу це middle of nowhere, холодно, кримінал, але на справді це дуже цікаве місто зі своєю історією, вайбом і колоритом. А лайно, безхатьків і наркоманів можна знайти будь де в північній Америці, тільки вони не визначають місто. Музей прав людини дійсно гарний, чудова експозиція, а зверху панорама на місто.