Українська Канада
-
Моє питання конкретне: чи знає хтось перевірені контакти, де відповідають письмово.
-
А це що?
-
Я знайшла певні імейли. Але практика показує, на них відповідають повільно і не завжди.
-
Я це знайшла. Там немає контактів, куди написати. Там можна забронювати зустріч
-
пошук по чату займає секунди 🙄🙈 t.me/UkrainianCanada/1831
-
Так там за є ще посилання на сайти різних організації, які допомагають…і прям зі всіма контактами, навіть у соціальних мережах
-
Я про це не питала взагалі.
-
а тут тільки по програмі можна пожити декілька днів в готелі, далі ніхто безкоштовне житло не дає
-
Також там прямо прямі посилання, аби взяти appointments
-
Ну сказала ж — письмової. Людина глуха. В безпосередньому сенсі.
-
Ну значить я тупа, що знайти не можу. Дякую. Пошукаю ще. Повірте, я намагалась. Додавайте більше мавпочок.
-
І вебсайт, і email , і телефон…на будь-який смак
-
І навіть на посилання із посту на canada.ca, коли обираєш місто, то видає контакти 🙈
-
Я поки бачу на головній посилання на соцмережі уряду Манітоби
-
От за скрін цієї сторінки буду дуже вдячна
-
Я (навіть не я) хочу спитати не про поселення взагалі. І так, є інвалідність. Але нестандартність не в цьому
-
Дякую. Це власне те, що я питала. І вже знайшла саме info@uccmanitoba.ca. Поселення — це не основне. Питання в основному в супроводі. Але в будь-якому разі дякую.
-
Менше хвилини зайняло 🙈 А там ще по всім тим посиланням можна пройтись 🙄
-
Я ніде не писала, що потрібне житло чи інша халява.
-
Я приблизно в курсі, як все в Канаді. Я тут сама півтора роки і не користувалася ні готелями, ні жодною іншою допомогою окрім 3к від уряду. Я просто спитала, куди можна написати письмово. Все, що далі, кожен розбереться самостійно.
22 Jan 2023, 19:22
101021/124575
about an hour ago