Українська Канада
-
Дякуємо! Будемо пробувати ще! 👌
-
Дякую, теорію я вивчила досконально ) я б хотіла підтвердження, що воно працює, якщо ти ще не ПР. Бо мені дали таку відповідь
-
Дякую, так, піду до пари банків самостійно. Бо брокер сказала, що ніхто не погодився з тих, з ким вона працює 😵💫 я їй саме цей фрагмент скопіювала , але так вона відповіла. Тому хотіла почути від тих, хто вже отримав , що це дійсно працює.
-
Скажіть будь ласка чи є тут люди у яких була віза візітор по куает і зазначали в анкеті що хочете працювати але отримали відмову у видачі ворк перміту в аеропорту?
-
Вітаємо, Viacheslav 🇨🇦! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Доброго дня усім! Чи є тут в чаті люди, які живуть в Deer Lake та Gander провінція Nl?
-
Добрий день. Потрібна ваша допомога. Я заповнювала анкету в cuet ще в минулому році, коли було безкоштовно. Потім прийшло підтвердження і здала біометрію. А потім був збій в системі і я загубила всі паролі і не знаю як дізнатися про вклейку. Help me
-
Гроші по суті лежать на всяк випадок для батьків, які залишилися в Україні. Щоб в разі чого їм не переводити потім