Українська Канада
-
Скажіть будь ласка чи є тут люди у яких була віза візітор по куает і зазначали в анкеті що хочете працювати але отримали відмову у видачі ворк перміту в аеропорту?
-
Вітаємо, Viacheslav 🇨🇦! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Доброго дня усім! Чи є тут в чаті люди, які живуть в Deer Lake та Gander провінція Nl?
-
Добрий день. Потрібна ваша допомога. Я заповнювала анкету в cuet ще в минулому році, коли було безкоштовно. Потім прийшло підтвердження і здала біометрію. А потім був збій в системі і я загубила всі паролі і не знаю як дізнатися про вклейку. Help me
-
Гроші по суті лежать на всяк випадок для батьків, які залишилися в Україні. Щоб в разі чого їм не переводити потім
-
Підкажіть, як на українську картку приходять гроші мені за аренду моєї квартири, але в Канаді я цими грошими не користуюсь взагалі. Я маю іх десь вказувати в податковій, як додатковий дохід? Так само цікавить, як у мене є субсидії на садок для дитини ( із-за низького доходу в сім'ї в Канаді) можуть ли вони провірити укр. Картки?
-
Це іпн та додатковий айді в польщі. Ні, всі вильоти мають відбуватися по закордонному паспорту.
-
Песель - це як ІНН. Тільки для українців, які шукають тимчасового захисту в Польщі - видається песель зі статусом УКР. Який сам по собі дозволяє знаходитись в Польщі легально. мОбиватель - це додаток, який засвідчує особу, якій видано статус УКР. Прирівнюється до карти тимчасового резидента.
-
Та закордонний є,але так як вона більше року в Польщі то біометрія вже закінчилася,в Польщі то вона знаходиться легально,але чи може вона покинути Польщу ,виїхавши через Амстердам,де по суті вона буде нелегально знаходиться.Бо немає а ні карти побиту,а ні біометрії
-
Для чого питаю,бо ніби не чула раніше щоб хтось писав про те що були якісь проблеми,але вже після того як купили білети прочитала такий відгук,на таке саме питання Ми спеціально брали прямі квитки до Канади з Польщі, щоб не було питань. А от мій знайомий хотів летіти Варшава-Дублін-Калгарі - його навіть з Варшави не пустили на літак до Дубліна. І в нас і в нього був статус УКР