Українська Канада
-
Обираємо чи атлантичні чи калгарі Думаємо над варіантами Вінніпег не розглядаємо Я правильно розумію, що 1-2 дні в торонто будуть платно
-
кожна людина має особисті причини.
-
Теперь из свободной страны сбежать становиться сложнее)
-
Я отримав отель в Торонто на 14 днів, а потім в Калгарі ще на 14. В Калгарі дві різні організації відповідають за готелі. Католики надають від федералів, а Centre for newcomers як я зрозумів від провінції
-
А не йшлося про те, що їй хтось заважав Я просто уточнила, чому в неї було стільки грошей.
-
Вибачте, але з кризою в фінансах потрібно хоч більш виважено обирати місто.
-
Наскільки я знаю від співробітників то дублюється тільки в дуже складних випадках. А так або одиниготель або інший, дві організації в колаборації працюють. І номерів вже теж не висиачає(
-
І чи чесно вказали що вже користувались готелем в Торонто?;)
-
То всі держслужбовці відразу стануть інвалідами
-
Добрый день,подскажите пожалуйста, где в анкете посмотреть что погрузились результаты мед комиссии ?
-
(2 + 2) Viktor, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Ну Порошенко ж усім насрав в штани, чому до цього мудла має бути інше відношення?
-
Питання таке, коли заповняти форму , коли купив білет краще? Чи за 72 години до приліту? Було таке у когось що не дали готель?
-
Так повідомив про це
-
Перед новим це було
-
А якщо приймуть в такому варіанті як є то чим це загрожує нам?
-
Що, правда ріже очі?
-
Зареєструватися не проблема
-
Скоріш за все буде ще питання реєстрації в кабинеті електронному (таке в проекті принаймні)
-
Порохобот на місці я так зрозумів 🥱
22 Jan 2023, 19:22
101294/123605
about a minute ago