Українська Канада
-
Дякуємо йому за службу. Але це ж зовсім інша ситуація ніж будь який чоловік захотів у відпустку і просто поїхав.
-
Про наявність відпустки доречі теж промовчу.
-
Звичайного солдата з частини без «мази» не випускають за кордон. Доречі як і офіцерів.
-
так, він служить
-
Не цільове використання службових автомобілів. Або побудови маршруту
-
а де тут зловживання?
-
Мова не про зловживання шляхом
-
можете вірити можете ні але без паспорту впрниципі не можна виїхати. Якщо не помиляються, по шляху можна до 30 календарних днів перебувати закордоном. Деякі знайомі просили так планувати маршути, щоб заїхати до друзів чи знайомих на декілька днів чи тиждень. Які часи, така і відпустка 🤷♂️
-
Так співчуваємо нам всім
-
співчуваю
-
Пару раз спілкувався з прокуратурою в цих питаннях. Один раз мене намагалися. Один раз по питанню щодо командира частини.
-
якщо у вас такий досвід (про якісь мази, відсутність відпусток та інше) і ви ніяк тому не протидіяли - то вже ваша особиста проблема. ні у кого , хто зараз служить в частині чоловіка із цим взагалі не має проблем. я також відслужила своє - і того що ви написали ніде не було. все досить тривіально та спокійно, не озираючись навіть на те, що ці люди роблять кожного дня. тому, звичайно, думайте, як вам зручніше та ближче до серця...
-
ви напевно не дуже розумієте поняття зловживання, але як Вам зручно
-
а військові - це вже не люди?)))ми ж про легальність виїзду, так?) ну от це один із багатьох інших варіантів...і нічого не приховувала. були запитання - відповідала. "Те шо ви щось не бачите- зовсім не значить що цього не буває" - все вірно...тож зверніться самі до своєї поради 😌
-
Не треба. Я завжди все по закону робив. І дуже прискіпливо ставився до всього що треба було
-
Те як хто чому протидіяв я не хочу на широку аудиторію розказувати. Бо якщо почну все що думаю казати, заблочать і тут. Те шо ви щось не бачите- зовсім не значить що цього не буває. Як я вже сказав- ви з самого початку не все розказали. Вмовчали що ваш чоловік військовий.
-
можете робити, що вважаєте за потрібним... вже зрозуміли, що у вас все не так і всі не такі)) гарного вечора
-
При чому тут люди не люди? При чому тут поради? Стосовно вашої ситуації, я можу почати з самого початку. І вам у приватні розписати все що думаю. І чомусь впевнений що буду правий.
-
Знову питання, а як виїхати людині яка не служила/служить в армії? Візи Канадські є, тепер хочеться по справедливості приїхати і отримати вокр перміт і PR
-
То ваші. Не треба, забирайте
22 Jan 2023, 19:22
101491/124829
about an hour ago