Українська Канада
-
Напишіть мені
-
Підкажіть чому може виникати така помилка. Протягом двох тижнів не можу зареєструватися і зайти в особистий кабінет, щоб подати заявку. Пробувала з різних пристроїв та різні емейли, проблема та сама
-
можна
-
Друзі привіт. Хто знає, якщо раніше був оформлений захист в іншій країні, по приїзду в Канаду можна отримати 3000 чи в цьому випадку ні? Дякую
-
Шукаю житло на 8.02.2023 у Калгарі, хостел 1ч
-
Якщо з контексту не зрозуміло, то сиаалять крпїну US$ CA$ HK$ але зачаствш просто код пмшуть або знак долара і там зрозуміло який
-
Майже бкдь який долар так само позначається
-
А CAD - теж позначається знаком $? Так само, як USD?
-
56cad це приблизно 38€
-
Різні джерела - різна інформація.
-
Найбільш розповсюджена і середня це різне Якщо більшість отримує 2500, але є люди, які отримують 10000, то статистика буде збільшуватися, хоча по факту це не сильно відповідає тому, як ми це уявляємо
-
Це все лише картинка, а насправді скажуть лише працівники. Скажу на прикладі Нідерландів. Зп середня там ніяк не 4698$, оскільки мінімалка - 1750€. І, на протязі 9 місяців, спілкуючись з різними людьми, то зп 2200€-2800€, це вже досить гарна рахується. Тому - не факт, що є в інших країнах.
-
дякую 🫡
-
Інфа є тільки на сайті українського конґресу ucctoronto.ca/news/2022/6/3/transitional-financial-assistance-for-cuaet-visa-holders
-
можна будь ласка пруф про 30.06
-
В канаді зазвичай вказують до податків
-
А це до вирахування податків чи брутто?
-
Та хз. Жили тут наче років 7 чи 8. Не знаю усіх нюансів. Казали що податки менші шукаютт
-
Та вже чув декілька випадків. Типу порахували що податки відрізняються від умовного торонто на 1000$ і вирішили переіхати.
-
А де квебек?))) чи всі звідти ідуть ізза податків))
22 Jan 2023, 19:22
1014/124905
about 10 hours ago