Українська Канада
-
а військові - це вже не люди?)))ми ж про легальність виїзду, так?) ну от це один із багатьох інших варіантів...і нічого не приховувала. були запитання - відповідала. "Те шо ви щось не бачите- зовсім не значить що цього не буває" - все вірно...тож зверніться самі до своєї поради 😌
-
Те як хто чому протидіяв я не хочу на широку аудиторію розказувати. Бо якщо почну все що думаю казати, заблочать і тут. Те шо ви щось не бачите- зовсім не значить що цього не буває. Як я вже сказав- ви з самого початку не все розказали. Вмовчали що ваш чоловік військовий.
-
можете робити, що вважаєте за потрібним... вже зрозуміли, що у вас все не так і всі не такі)) гарного вечора
-
Знову питання, а як виїхати людині яка не служила/служить в армії? Візи Канадські є, тепер хочеться по справедливості приїхати і отримати вокр перміт і PR
-
свої фантазії можете залишити при собі також 😌 дякую
-
Віськові - люди і велика пошана їм
-
деякі знайомі чоловіка якраз так і летіли до Канади під час відпусток, взяли WP...як будуть працювати - не маю поняття... завжди є варіант федеральних програм...також багато їхніх жінок їде та включає ж чоловіків в заявки на PR. деякі знайшли можливість досить законно знятись із обліку...бо для того були умови...тим паче, що виїжджають на постійне мсце проживання в іншій країні.
-
Впевнений що родичі приїдуть і відразу будуть допомагати з донатамм
-
Не про військових йде мова, а молодих родичів та батьків 58-59 років… ви ж прекрасно розумієте що жодні «федеральні» програми не нададуть право виїзду закордон. Те про що ви говорите прості винятки.
-
коли вирішать - то і знімуть обмеження воєнного стану
-
Нехай кордон відкриють і дадуть можливість вибору. Впевнений що більшість залишиться