Українська Канада
-
Доброго ранку. Стосовно корупції, я хотів би відмітити що це однн питання, але другн питання це вимагання, то є дуже різні речі, це важливо розуміти. Коррупція це коли вам треба получити ліцензію, і ви платите гроші щоб пртскорити процесс, а вимагганя це коли до вашого магазига приходять хлопці с органів чи дівчата( бо я не сексіст😊) і кажуть щоб працювати далі треба платите, чи можуть ще срок запропонувати, но це такий дуже банальний приклад.
-
Кому не має чого приховувати та боятися - у тих все норм із документами і не має страху перед електронним документообігом так само як і перед перетином кордону (навіть якщо комусь і на словах відмовили...завжди є інші пункти перетину, це як мінімум)
-
Я і зараз в Україні, в Дніпрі. Приїжджайте та самі все побачите, як працює багато чого
-
Нема проблем в перетині кордону. youcontrol.com.ua/en/catalog/court-document/111719573/ зовсім нема якщо в тебе все є. І таких випадків можна знайти багато. Все дуже законно. Прям «оплот» законності. www.helsinki.org.ua/articles/19-richnoho-studenta-nezakonno-mobilizuvaly-pivtora-roku-iurysty-dobyvalysia-spravedlyvosti/
-
Панікерам зрадойо**м - смерть,
-
Це не моя теорія змови, це Боневтік Оманський. Те, що Залужного призначив Зеленський, не означає , що він став його людиною. Я вам скину відео, де покрокова аналітика, а ви скиньте доступну інформацію, яка доказує що Залужний людина Зеленського. Ок? Треба ж і в Канаді людям знати хто є хто? youtu.be/6h0WzYjehy0?si=9nxEEYF0gbJTsYYh
-
Але виходячи з ваших слів виходять також і речі, які приведуть до краху України і геноциду українського народу, ви це розумієте?
-
Переселенці з окупованої Херсонщини свідчать, що українські військові, які не хотіли переходити на бік рф, за день до вторгнення пішли з територіі, яку окупували на наступний день без пострілів навіть. Лишилися військові, які перейшли на бік ворога. А що нам у новинах показували за день до вторгнння ??? Це все факти. І тут хоч в шапочці хоч без, а попри факти не попреш А як ці територіі зараз мають відвойовувати ? Якими втратами ??? І чи це тепер взагалі можливо ? Я вважаю, що Зє і команда - це ліквідатори України, геноцидники народу. Кожна людина має право на свою думку. І якщо вона не така як ваша, то не обов’язково свою гниль випускати на інших