Українська Канада
-
Все, досить вже позоритися, Олекс 😁 Я його жодного разу не дивився
-
Разом з вами можна )) в дуеті 🤣 А взагалі он зі стендапу вся Зє команда. І нормально піпл сприймає все оте
-
А так у марахфоні кажуть вчать - мовчати треба, бо це все зрада, бо мшскалі так прийдуть, не на часі, не на разі….
-
Ви не пробували у стендапі себе?))
-
Можливо ви дивитеся "телемарафон" і вірите що все ОК
-
Ну от поговорили ви про це, якось вплинуло це на щось?)
-
не тільки ви зі сходу. Ну і звідколи озвучування своєі думки, яка спирається на факти стало зрадо*бством?
-
А якщо мовчати на те що роблять Зє, то це також підтримувати ліквідацію країни … То як бути ? Мовчати і хавати все ?
-
А яке обговорення у чаті очікувалося на інформацію про той «закон» про мобілізацію ?
-
Про це питання можна говорити вічність, але сенсу з того більше не стане. І з чого ви взяли, що вам хтось щось забороняв?
-
Так, як мінімум на мою совість, що не мовчала… З яких пір у чатах потрібно дозвіл питати на висловлення думки з питання, яке запропоновано до обговорення ?))
-
Це звісно добре, але сидіти десь за кордоном і розказувати як кому жити і що робити, це таке собі. Я зараз не про вас,а взагалі.
-
Сміх і гріх 😁
-
Тут зараз обговорюють більш серйозні питання😂
-
Привіт! Підкажіть,якщо з досвідом роботи з Онтаріо переїхати в Самкачеван - чи буде ймовірність отримати PR ?Чи знімає Саскачеван бали за досвід роботи в іншій провінції?
-
І про корупцію найвеличніший просив журналістів не говорити!...
-
Так я обовʼязково це подивлюсь, дуже важлива інформація. Дякую
-
Освіжіть пам'ять. Це нарізки з того самого телевізора перед вторгненням. Якщо маєте щось по суті сказати, то будь ласка. А зі словами про "фольгу і досить позоритися"... Ну ви ж не в 5му класі? youtu.be/kFjP_hDMpds?si=iZpm_aVbq-S92U-A
-
Побачимо з чого буде сенс з чого ні… трохи люди прокидаються і хоч якось активісти озвучують ті бюджети, які приймають міста, якось хоч впливають на збільшення бюджетів на військових, і відміну витрат на пам’ятники уліткам і тд Хоч якось перешкоджають грабувати і мародерити відкрито і нагло … З кожного маленького кроку може бути велике діло . Якщо мовчати про те все точно не вихід і точно ніякої перемоги не буде
-
вищі заклики до смерті були
22 Jan 2023, 19:22
101567/125000
38 minutes ago