Українська Канада
-
точніше рахунки
-
Підскажіть будь ласка куди можна звернутися із приводу безкоштовного житла в Калгарі
-
я думаю певне треба дати більше інформації. якщо я правильно розумію то не канада буде карти блокувати, а це все робитиметься зі сторони україни, вони доволі давно ввели заборони переведення коштів в інші країни
-
А тому що гроші з України тікають
-
А чому їх мають заблокувати ?
-
Дуже Вам вдячна
-
Можна. Поки ще не заблокували
-
Навіщо ви брешете? На півдні в перші дні вторгнення воювала 59 бригада, яку просто змели переважаючи сили. Мали б хоча б повагу до загиблих, пишучи таке.
-
Дякую 🙏
-
Дякую за відповідь!
-
Друзі є хтось з Нової Скоши? Дайте будь ласка лінк на вашу групу в телезі
-
Всем привет ! Сдаётся комната в бейсменте , полностью обставленная. Заезд-1 Февраля. Цена 1400+ коммунальные. Адрес - 31 Old Forest Hill Rd
-
Хтось летiв Air transat, при виборi квитка там у опцiï де Eco Budget э Promo....зо значить цей Promo? Чи маю я якийсь промо код бо спокiйно можна купляти бо це акцiя вiд компанiï бо цi квитки дешевше?
-
Еще не одобрена! Ждём еще 30 часов - переговоров
-
Ще почекайте нижню палату
-
Ще ж конгрес має проголосувати
-
Пропоную заняття з англійської мови для всіх! Заняття (1) безкоштовне. Пишіть в особисті
-
(9 + 5) Галина, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(8 + 5) @znobykorgan, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Всім привіт Підкажіть, будь ласка, чи можливо покидати канаду на деякий час(півроку десь)? Є віза на 10 років Ніде не можу знайти цю інформацію
22 Jan 2023, 19:22
101600/125022
about an hour ago