Українська Канада
-
Так дякую
-
З житлом і роботою?
-
Добрий вечір. Цікавхто може допомогти в Канаді при прибутті?
-
Доброго дня,скажіть будь ласка чи я можу зараз ще подати на візу по програмі CUAET
-
Питання таке якщо я тепер полечу в Канаду оформлю всі документи допомогу а жінка приїде через місяць то теж отримає допомогу чи ні?
-
Ок дякую
-
А нема якогось контакту чи організації що помогла з житлом по приїзду? І який рейс дешевший з якого місця?
-
А ви самий тепер в Канаді?
-
Ще таке питання. Чи зможу я вернутися назад в Україну а далі опять в Канаду чи маю бути там якиїсь термін?
-
1. Тут десь була електронна адреса для реєстрації. Це не гарантує поселення. Вирішити це можна лишень у волонтерів в першому аеропорту. Чим ближче до 31.03 тим менше гарантій що взагалі буде безкоштовний готель. 2. Шукайте квитки на Kiwi або інших агрегаторах. Купувати треба на сайті авіакомпанії. На даний час бачу квитки від 500$ приблизно. Два тижня назад були по 350$. Даю гарантію що ближче до 31 березня ціна буде під 1500$
-
Play airlines найдешевші Ціна приблизно однакова, вибираєте найзручніше місто для вильоту і все Дешевше там буде взяти в обидва боки квитки round trip, якщо плануєте повернутись
-
Ми на PLAY купили приблизно за 350$ в обидві сторони на людину, але це без валізи
-
Ок дякую
-
Краще вилітати? Бо мені без різниці.