Українська Канада
-
Це знаємо
-
дозвіл на роботу
-
Work Permit - дозвіл на роботу
-
Но таке WP?
-
Головне не минути імміграційного офіцера, тобто не вийти з митного контролю без WP. Перевірити всі дані в WP
-
встигнете 1. В аеропорту Калгарі мають бути волонтери, вони мають підсказати що як і до чого. Коли прилітали в Едмонтон, був QR код гайд з покроковою інструкцією і посиланнями. 2. Будь готові до ситуації, що місць в готелі може не бути і вам доводеться платити за своє готель/житло, а це може влетіти в копієчку.
-
Нам не потрібно житло, тільки інформація по перміту, що і як буде в Торонто в аеропорту
-
підійдете до офіцера, він направить вас.
-
Добрий день, хто може допомогти подати документи на зняття обмежень з Work Permit, буду дуже вдячна
-
Дякую
-
У багатьох ця проблема. Дзвоніть в міграційну службу, вони внесуть дитячій перміт і скажуть подаватить через тиждень
-
Дайте будь ласка контакти людей які займаються вклейкою візи, бажано Львів або Івано-Франківськ.
-
Вітаю. А як тут працює страховка? Якщо людина заїжджає в Канаду з ВП, чи стаді пермітом, то страховка оформлюється як і по CUAET? Чи потрібно купляти окремо?
-
залежить від провінції. Часто дентіст, послуги швидкої, всякі масажі не покриваються провінційними страховками але можна докупити окремо. В більшості випадків це входить в бенефіти від роботодавця
-
Я маю на увазі якщо людина приїжджає по CUAET, то отримує страховку (наприклад, ОХІП в Онтаріо), якщо людина заїде не по CUAET, отримає ворк перміт, чи зможе вона отримати потім страховку?
-
в Манітобі так при наявності перміта, думаю що в Онтаріо така ж ситуація
-
Так, в Онтаріо через 90 днів
-
WP не так просто отримати. Відкритий WP ще складніше
-
А що треба для подачі на pr?
-
Кажуть, в Канаді більше 100 програм для PR. В кожної свої вимоги. Базове - це вік, освіта, досвід роботи, мова. Найголовніше - бажання
22 Jan 2023, 19:22
101789/124575
about an hour ago