Українська Канада
-
Який закон про мобілізацію?
-
Я щось дивився в інтернеті можна докладніше?)
-
Ещё вопрос. До 18 лет ребёнок может лететь только в сопровождении родителя? Или с 16 уже можно самостоятельно?
-
Хто може докладніше розповісти про цей закон або дайте посилання де можна подивитися
-
№10449 Шукайте на сайті Верховної Ради
-
Українською, будь ласка. Зазначено в правилах.
-
То ще не закон, а лише законопроект. Принаймні ще вчора так було, хіба за цю ніч щось змінилося.
-
Хто має, дайте будь ласка, посилання на кабінет де заповнювалися заявки на КУАЕТ
-
letmegooglethat.com/?q=ircc+portal
-
Дуже дотепно. Гугл дає посилання на куает сторінку з заходами. А те що ви пишете - це фігня. Бо якби ви прочитали моє питання і трошки розбиралися б в темі, ви би знали що ircc портал не має заявки на куает
-
Так що, більше нічого не маєте?
-
Дуже дякую.
-
portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en
-
Доброго дня,чи можна у когось залишитись на два тижні,до моменту як прийде допомога від канады ,прилітаю 1 числа Хлопець,20 років
-
Так це саме те що мені потрібно. для інших, і для Екатерини в особливості. У цих двох кабінетів навіть різні форми логіну.
-
У вінніпезі 30 днів готель дають
-
ото якби ви трошки розібралися та прочитали, то зрозуміли б що саме шукати))) бо якраз гугля видає відразу посилання на портал))) то ж не моя вина, що ви не побачили, а пишете фігню нічого особистого, просто повертаю ваші ж слова вам 😌
-
вітаю друзі, підкажіть чи є якісь лайфхаки для пошуку автозапчастин\розборок авто крім фейсбуку та кіжіджі? може є яякісь спеціалізовані площадки? може є якісь секрети і я неправильно шукаю “авторозборку” як parts\parting\part out?
-
Подивіться уважно, Екатерина, перестаньте писати мені. Ідьте відпочивайте зі своім чоловіком
-
онтаріо
22 Jan 2023, 19:22
101825/123823
about 7 hours ago