Українська Канада
-
Я питаю наперед. Справа в тому, що за сімейними обставинами мені доведеться ненадовго повернутися в Україну, через декілька тижнів по приїзду в Канаду. Так як квиток обов’язково засвітиться в базі еміграційного офіцера, я боюсь не отримати дозвіл на роботу. Тоді постає питання: де жити?
-
Вітаємо, Veronika! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Підкажіть будь ласка таке питання, може хто в курсі. Знайома летітиме в березні з Німеччини в Канаду та невдовзі повертатиметься. Вона знаходиться в Німеччині по тимчасовому захисту, який діє до 4 березня, але був продовжений ще на рік. Справа в тому що продовження підтверджується тільки внутрішніми європейськими документами, без видачі нової картки. Вона буде летіти через Ісландію і повертатися після цієї дати. На зворотньому шляху під час контроля в Рейк'явіку її мають впустити в Шенген, але в неї є сумніви чи випустить Канада з простроченою карткою. Вона боїться що європейські папірці та посилання на сайти не працюють в інших країнах. Чи може буде таке що її не посадять на літак в Канаді?
-
А потім ми купуємо галімі товари з накрученим рейтингом. Баньте цього ебобо
-
Не турбуйтися за це. Я вчора прилетів маючи зворотний квиток через місяць. Все отримав, питань щодо повернення не задавали.
-
Де можна купити самі дешеві квитки? І питання чи будуть далі давати WP після 31.03.2024 чи вже точно ні?
-
А якщо є чеська біженська віза вклеїна в другому паспорті то не буде проблем з канадською при приїзді?
-
сервіс на нулі від UPS
-
був біль, треба було робити розмитнення, все безкоштовно але довилось їздити на митницю два рази, UPS в цьому питанні дуже пасивні, будете все робити самі
-
я через UPS
-
користуюсь майже два роки вже