Українська Канада
-
А які витрати ви взагалі збираєтеся вказувати і на якій підставі? Якщо це перший раз, то краще проконсультуватися у спеціаліста, щоб не наробити біди
-
(4 + 9) Stephanie, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Порекомендуйте кадровое агентство для поиска работы?
-
Indeed.ca
-
Бо у нас просять у аеропорту зайти на сайт а я просто не можу в нього зайти бо він не загружає 😅
-
Скажіть будь ласка як зайти знову у свій логін
-
Хто просить, шо просять, куди зайти, для чого.. конкретики нуль
-
Добрий день. Якщо чоловік з жінкою заїхали до 31 березня і зробили всі документи а діти за їдуть через 2 місяці. То яке право буде у дітей?
-
Для чого просять?
-
От і надали допомогу. Поки Конгнерс заблокував дане питання www.france24.com/en/americas/20240214-us-house-speaker-johnson-blocks-vote-ukraine-israel-taiwan-aid-passed-senate-donald-trump-republicans
-
Привіт, хто має досвід з банком CIBC, чи потрібен SIN для отримання картки? Це я для того питаю, що перше зробити.
-
Ні. Потрібен паспорт, work permit, канадський номер телефону та адреса
-
Добрий день! Хто нещодавно летів через Монреаль? Як швидко пройшли чергу за ворк пермітом? І що робити, якщо не встигаєте на наступний рейс?
-
придбати квиток на інший рейс
-
Дякую
-
Доброго дня! Може є в когось досвід. Подружжя двох PR, які 8 років живуть в Канаді розлучилось через суд в Україні. Чи визнає Канада таке розлучення? Чи є якісь спеціальні правила? Дякую наперед!
-
продовжуть на два роки
-
Дякую, це бачила . Не зовсім зрозуміле тлумачення. Чи це обов'язкова умова, що за рік до того один з подружжя має прожити в країні розлучення. Чи це про подорожі? Чи це стосується також країни де ти citizen? Дякую
-
Ахахаха))) ото розсмішили🤣
-
Доброго дня, дякую за корисне відео! Дмитро, підкажіть будь ласка, якщо є новий паспорт, то його додавати та його дані вписувати, правильно? І якщо зараз на стадії очікування номінації від провінції а дозвіл закінчується у березні 2025 чи є сенс подавати на продовження ворк перміту? Дякую
22 Jan 2023, 19:22
102255/123724
less than a minute ago