Українська Канада
-
Зараз у Фінляндії і тут вже тільки у моєму маленькому містечку стільки скандалів... Невдячні зовсім - безкоштовно їжу дають, усім однаково, а вони цілу годину ниють за чергу, якісь свої альтернативи пропонують там де все за одними правилами вже 8 років і ніхто не скаржився, які просто нічого не розуміють коли їм пояснюєш - тому що не хочуть слухати, та роблять скандали. Бабки собі речей беруть більше ніж в Україні в них було, просто все збирають, хоча воно їм стільки не треба. Насправді таких відносно легко можна відфвльтрувати (з канадою) надаючи куает тільки людині з B2+ англійською, тому що такі частіше знають культуру. Але такого робити не будуть
-
Кілька колишніх співробітників підписували контракт резервістів. Пам'ятаю, що добре відгукувалися про час проведений там. Плюс армія оплатила їм навчання в коледжі або була спеціальна стипендія для резервістів яка покрита вартість навчання. Точно вже не памятаю
-
-
Британська Колумбія
-
Доброго дня! підкажіть будь ласка у якому краще банку відкрити рахунок? і яку сімкарту купити, щоб був інтернет вигідний?
-
Згодна.👍
-
Всiх вiтаю! Пiдскажiть будь ласка де я можу помiняти водiйське посвiдченя без складаня iспитiв? Маю на увазi в яких провинцiях)
-
Цей пост про те, що працювати над собою потрібно постійно. А поведінка одного українця напряму впливає на ставлення та реноме всіх українців в Канаді!
-
Який сором
-
До чого тут русифікація, наче в українській нема "х" 😄
-
Не знаю, так цікаво це чути) працюю з філіпінкою, яка нещодавно отримала громадянство. В мене вуха скручуються в трубочку від іі вимови. ( наприклад слова « tray” i “three” в неї звучать однаково , і це тільки один приклад)