Українська Канада
-
Дякую. Але трошки інше вимагають в опису до документів
-
Всім привіт. Хто останнім часом заселявся в готель по прильоту до Вінніпегу? Якщо так, то чи є вибір, який обирати?
-
Ми робили переклад в бюро перекладів, потім нотаріальне завірення перекладу українською та англійською або французькою
-
Підкажіть будь ласка, чи можна аплаїтися на ворк перміт, якщо віза в паспорті, який закінчується, при цьому є інший паспорт з довшим терміном дії? Чи віза не відіграє ніякої ролі?
-
Дякую, а то мені інколи на дозвіллі не вистачало на дозвіллі Сімпсонів))
-
Онлайн дивитись доволі безпечно. Головне не роздавати торенти)
-
Привіт всім, а чи можна дивитись фільми з українських сайтів? Чи не буде це піратством?
-
Прикольні багато серйозних речей висміюється, а ще класний Гріфіни) багато сатири)
-
Чув, що вони прикольні, але ніколи не дивився. Треба глянути на дозвіллі. :)
-
Доброго дня! Потрібна допомога по оформленню виплати від уряду на дитину. На дорослих подали, на дітей видавало помилку. Дзвоним на ircc, тільки нічого не зрозуміли. Що саме потрібно зробити? Може хтось вже розібрався та може підказати?
-
звонити по номеру телефону який написаний поряд з помилкою
-
Подзвонили. Нічого не зрозуміло. Відповідає автомат по колу, даного питання нема.
-
Якщо хоч трішки розумієте, постарайтеся вибрати з меню щось про виплати і там далі десь буде "почекати на лінії для з'єднання з оператором"
-
👍 Помогли...
-
ну треба англійську розуміти
-
Покладіть поряд інший телефон з перекладачем в гуглі там де перекладає розмовну мову та читайте що кажуть. Так, по телефону англійську важче розуміти. Пробуйте декілька разів. Кожен наступний раз буде легше
-
Добрий вечір чи є тут жінки які родили в Канаді?
-
Дозвонилась до оператора, сказала, що не розумію англійську, дали перекладача. Канада супер! 👍
-
Доброго вечора! Хочу запитати про виїзд неповнолітнім дітям ( мені 16) Можливо виїхати з Канади до України лише дитині? ! Що для цього потрібно?
-
бажання
22 Jan 2023, 19:22
102332/124021
about 4 hours ago