Українська Канада
-
Дуже дякую! Підсумуючи, прилітаючи вже після 31, є можливість отримати лише візіт на 6 місяців. Можливо користуватися сервісами з адаптаціями (окрім пошуку роботи тощо?), але за 6 місяців доведеться покинути країну?
-
Дякую за відповіді! Гарного дня 🙌
-
(7 + 4) @vladdawah, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня. Підкажіть, у нас роди у ВС, тому взяли давно білети до Ванкувера через Калгарі. Зараз повивчали, що навідміну від родичів зараз ВС не потягнемо. Ми можимо при посадці якось домовитися, щоб нам Калгарі віддали наш багаж? Авіакомпанія на оба літаки та сама
-
7 березня також буде
-
Який жах!
-
ми всі хню пишемо і кажемо щодня
-
Підскажіть будь ласка, що робити якщо я оформила допомогу на сина , а воно не проходить вказуючи на те що не дійсна інформація? Куди звертатись
-
От таку х..ню пишете чесне слово. Вони дослухалися до найвеличнішого преЗЕдента. Ви б поїхали назад в Україну , забрали б сім'ю туди тільки через те що з документами тут не вийшло?
-
Тю... Нащо ж віддавати гроші без контракта? Це дурість, бо ж спочатку підписується контракт, а вже потім платять я на його основі гроші. І краще на рахунок, щоб потім був доказ, що ви гроші перераховували і кому саме...
-
Саме так, і тоді у разі нездачі в оренду я отримаю ці гроші назад 100%... Тобто там є гарантія. А просто віддати якомусь хлопцю гроші без контракту та мабуть ще і налом, то це прямо подарунок для шахраїв
-
А якщо я вже знімала обмеження але ще в 2022 році і я працюю в дитячому садочку? Чи можу я все таки ще раз спробувати подати на новий ворк перміт і потрібно проходити новий медогляд?
-
(6 + 6) @oleg_abakumenko, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Таких тварин потрібно знищувати.
-
Твоїй наївності нема меж )
-
Щоб не обманювали людей. Так зрозуміло?
-
Для чого?
-
Жах 😔
-
(7 + 1) @Svetlana_Smolina50, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня, зараз по всіх групах пишуть, що безкоштовний готель з 14 лютого надають лише для жінок з дітьми, інвалідам тощо, чи підкажіть, чи можна якось заздалегідь зареєструвати? (За тиждень прилітаємо). І може хтось знає дешеві хостели спочатку? 😀
22 Jan 2023, 19:22
102562/123823
about 3 hours ago