Українська Канада
-
Дякую за честність, як то кажуть моя хата з краю. Но мені подобається що честно.
-
То справа тих людей, у кого закінчиться вп. Я не задаюсь питаннями інших людей. Хто хоче, той шукає можливості.
-
Я теж так вважаю що будуть ще якісь спец. виборки і тд. Але не стоїть на те разраховувати.
-
А ті що в Альберті йшли по програмі? Чи то таке...
-
Відкриють додаткову програму біженства, і ковтнуть непомітно ту сотню тисяч з протермінованими документами
-
Звучить чудово. Дякую за відповідь.
-
Війна скінчиться у 25 році? А ви оптиміст...
-
Не зрозуміла ваш коментар. Чи всі повинні хвилюватися за людей , які сподіваючись на якісь поблажки нічого не роблять для того, щоб мати можливість лишитися ? Летіти в Канаду через океан і не вивчити можливості , як можна лишитися ? Якщо відкриють щось додатково, чудово. Якщо ні, то ні. Але чому це має хвилювати так, щоб я про це думала і здавалась питанням ? Кожна людина сама вирішує , чи пливти за течією чи керувати своїм життям.
-
Дякую , а таке питання якщо по CUAET після 31 го березня 2024 спробувати змінити провінцію чи не буде з цим проблем ?
-
я мав на увазі гарячу фазу війни з такими наступами/контрнаступами.
-
у вас опен ворк перміт, ви можете жити і працювати де завгодно
-
Чого ви так бурно реагуєте. Заспокойтесь Я не казав за тих хто нічого не робить чи тих хто на вдачу приїхав. Конурееція це нормально. Але навіщо канадцям за нас було хвилюватися з такою логікою, надавати готелі , гроші, підтримку моральну і тд, якщо наші люди кажуть що це не мої проблеми, мені все одно на інших, тобто так і є. Ще раз кажу вам дякую за правду
-
Не дуже зрозуміло ваше питання... Проблем немає ні зараз ні тоді не буде. Можете жити де хочете
-
Так
-
👋 Підкажіть будь-ласка, при зміні провінції sin лишається незмінним?
-
Добридень! Що вибрати з пунктів під час подання запиту про довідку несудимості? Оформлення громадянства якщо для пр, правильно?
-
Надання в установи іноземних держав
-
Дякую!
-
Ви реально заспокоюютесь від відповіді незнайомої людини з телеграму?))
-
Тільки хотіла запитати, дякую за відповідь
22 Jan 2023, 19:22
102613/123823
about 2 hours ago