Українська Канада
-
Пацанов вертатимуть? Куди? М'яснику сирьскому на бахмут?
-
Ніхто нікому не винен
-
Читайте всі, у кого руки опускаються в Канаді із-зі віз та строку їх дії. Відповідно до Homes for Ukraine, Ukraine Family Scheme та Ukraine Extension Scheme, власники віз отримували дозвіл на перебування у Великій Британії на три роки, що означало, що термін дії перших віз закінчувався в березні 2025 року. І далі: Міністерство внутрішніх справ заявило, що заявки на продовження візи будуть відкриті онлайн з початку 2025 року. Те саме чекає вас і в Канаді
-
-
Хотів ще додати, що я морально та фізично був готовий їхати до Канади ще за три роки до від'їзду. Це було моє свідоме рішення, бажання і планування. І якби це відбувалося зараз і я мав паспорт громадянина Філіппін, скажімо, то я би з легкістю забрав одне (навіть два, бо з дружиною) імміграційне місце у менш конкурентного українця, який прилетів сюди абсолютно непідготовленний і тільки через трагічні обставини
-
Без поняття, але подумала, що раз це північ, там теж може бути легше для українців, але поки чую що найлегше манітоба
-
Лечу 5.03 в Торонто з Парижу,може хтось хоч3 полетіти разом?
-
Привіт. Щодо продовження ворк-перміту ще на три роки: youtu.be/YNIjfELamL0?si=IXRqjizAupvj-Q7A Можливо хтось вже це робив і може підказати, чи можна продовжити ворк перміт повністю онлайн чи треба для цього до кінця березня приїхати в Канаду? Тому що я тимчасово в Європі, планувала в Канаду приїхати в травні.
-
Привіт усім, чомусь не пишуть предметно як виправити помилку "IMM number not recognized… does not match our records” при подачі на дитячі 1500 Тож ось : Call 6:30-7pm eastern IRCC 613-321-4243. Набираєте коди (цифри, а позначки ми додали для себе): 1ENG-3UKR-2 !no UCI!-3-1-2-0 OPERATOR Кажете про помилку даєте дані і підтверджуєте що це ви і оператор подає заявку на виправлення помилки. Кажуть за тиждень пробувати знову подаватись і має пропустити. PS: варіант 2 - писати запит на кризову форму - теж ок але наприклад нам за 3 дні прийшла відповідь що дані не зійшлися з їхніми і типу пробуйте знову написати... А телефоном оператор одразу перевірила все і підтвердила. {hb}