Українська Канада
-
Коменти відкладаються на 18 місяців 😁 Від себе можу сказати, прекрасна новина, що Британія так себе повела по відношенню до українців хто дійсно потребує прихистку та втікав від війни… Можливо і Канада таке зробить, ніхто звичайно цього не гарантує…
-
Ще є варіант на Філіппінах. Там заїхав і нікому нема до тебе діла. Платиш тільки за візу десь $300 в рік
-
То лише гарні заголовки, як це фактично зробе щось простішим - ще невідомо. Імміграційні юристи ще не всі відповіді знають. Не можна отримати громадянства не маючи пмж. Не можна отримати пмж, не виплативши податок напротязі 5 років у пенсійний фонд і тд і тд
-
А хтось вже почав пакувати валізи , бо так написали 😵💫🤣
-
Шанси будуть 50/50 шо в Німеччині отримати паспорт, шо в Канаді чекати що продовжать ВП ще на скількись років
-
Але то що там нове прийняли, ще ніхто не знає, як буде працювати
-
Ой, в Німеччині аж ні разу нічого не простіше 😅
-
А ну якщо в фейсьуці, то точно! 😁
-
+ тепло, можно на опалювання не витрачатися
-
о, клас. якщо що буду мати на увазі. тим паче там дівчата/жінки самі до тебе лізуть і хочуть познайомитися на вулицях
-
В принципі якщо айтішнік то можна по номад візі жити в країнах де її видають.
-
Бульбашка
-
а, та айті це крінж. ним майже ніхто не цікавиться
-
Робота є, але багато сезонної. Житла нема. Я в Юконі
-
До речі там для українців можна отримати статус біженця і взагалі нічого не платити за візу
-
На Філіппінах так. Їм байдуже ким ти працюєш
-
а там можна бути будь ким за цю візу за 300$ чи то чисто IT віза?
-
+ за ту ціну що в Канаді бейсмент знімаєш там можна бунгало зняти
-
Заусудила, закликала, висловила підтримку... Такі резолюції можна через день приймати. Стало нудно, можна зібратися та ще одну таку прийняти
-
Дивлячись звідки. Житло знаходила ще коли була не в Канаді. Подивіться на маркетплейс ціни
22 Jan 2023, 19:22
102752/124323
14 minutes ago