Українська Канада
-
Філліпінці майже всі отримують ПР, мова в них гарна, 2-на державна, вони роботящі, ну принальні мені таки попадались…жінки переважно їдуть по програмі health care worker і в подальшому підтверджують свої дипломи медсестер, отримують ПР, залишаються робити в Канаді. Звичайно є виключення якім не сподобалось, повернулись, але це маленькій відсоток…
-
Нашим би медсестрам кращу англійську мову і робили би не гірше філіппінців 🤗 Роботи повно в health field, особливо після Covid 😖
-
100% погоджуюсь. Жаль тільки що Українці не можуть так вільно іммігрувати до Канади як філіппінці…
-
Ще б кордони відкрили…багато родичів не можуть виїхати з України але є прекрасними працівниками у сфері медицини
-
Ну, за лікарів, погоджуюсь. Так за 19 років тут я помітив що дійсно не вистачає…але і не хочу щоб просто «так» ліцензували.
-
Так. 100%. У мене дружина буде підтверджувати диплом лікаря тут. Трохи інші вимоги :)
-
Та тест один вже здали, ще й Манітоба оплатила… але важко буде наступний…
-
За 17 років вона вивчала мову майже ідеально, не може прийти вимоги, бо має трьох дітей постійно була в декреті, там вимагається 4 роки без приривного стажу на одного роботадавця, oh my lord там такі вимоги що просто 🤯
-
Це до чого??