Українська Канада
-
Нажаль потрапляв на прийоми у walk-in clinics до таких, що не дуже у темі. Тому підтримую вашу позицію, всіх підряд не треба
-
Бажаю успіху! Тест складний, але реально здати та потрапити у вибірку. Сподіваюсь у Канаді немає такого прискіпливого ставлення до old-grad як у США
-
Ага) звісно видадуть. Два. По перше закон не прийнятий. По друге там вимоги до мови і інтеграції, плюс фінансові вимоги та інше. В мене подруга там. Отримала громадянство через 10 років. І як врна каже кров’ю і потом.
-
Та ну блін) мова ж не по пмж. Канада теж може дасть можливість подовжити тимчасове. Але в якості постійних мешканців та потенціцних громадян шось немає в них взагалі пропозицій.
-
За 17 років вона вивчала мову майже ідеально, не може прийти вимоги, бо має трьох дітей постійно була в декреті, там вимагається 4 роки без приривного стажу на одного роботадавця, oh my lord там такі вимоги що просто 🤯
-
Це до чого??
-
Що саме? Бо так можна і в бан злетіти 😁
-
І це добре
-
Так само кажуть і про Канаду. Є ті хто по 10 років тільки ПР чекають не те що громадянство
-
Відкрий кордон і вже завтра львівські кав'ярні будете шукати на вулицях Лєніна, Толстого, Розьі Люксембург
-
Ну це все залежить від знання мови
-
В Європейських країнах важко з громадянством це факт, не є вони імміграційними на відміну від Канади. Моя подруга 17 років в Данії і ще досі не має громадянства 🫣.
-
Я коли був по роботі у Єллоунайфі, знайшов роботодця (хендімен/реновейшнс) хто мене номінує, але він запропонував лише 22 на годину, що просто смішно, при цінах на аренду від 1200 за кімнату
-
То 2 чи 3 😂?
-
Три.
-
Статус постійного резидента;)
-
Я отримала ПР через 2.5 років проживання в Канаді.
-
А що за статус?
-
Я тут рік. Ще не отримала. Але маю AOR
-
Таких мені здається небагато…кожні 5 років подовжуйте собі свій статус якщо прожили в Канаді три чи два (Сорі не памʼята) роки з пʼяти… Здасте мову на 4 левел, подавайтесь на громадянство 🤗
22 Jan 2023, 19:22
102792/123823
about 7 hours ago