Українська Канада
-
Можна
-
Кажуть , що так
-
І шо реально?
-
Зрозумів, дякую!
-
"как можно скорее" - та ще й жирним шрифтом, зразу вказує на scam. Та ще і з двох різних акаунтів одна і та сама об'ява
-
А є провінції чи програми де нема квот?
-
Вони описані в програмі ?
-
А ці квоти, якщо я не попав в цьому році в квоту, чи означає це те що я попаду по черзі в наступному році?
-
Але якщо подав документи наприклад в цьому році і їх прийняли, то в наступному році не треба ж їх знову подавати?
-
Тоді чи правильно я розумію. Якщо документи прийняті то навіть якщо доведеться виїхати з Канади по закінченню 3 років ВП, я все одно буду брати участь у вибірці?
-
Я маю на увазі, якщо документи подані і пройшло 3 роки ворк перміт але номінації нема то чи зможу я брати участь у номінації якщо виїзду з Канади?
-
Я путаю пр і номінацію). Напишу по іншому. Наприклад проробив 1.5 років, подав документи на номінацію. Чекаю на номінацію, ось уже підходить кінець трьох років ворк перміту але номінації ще нема. Чи зможу я отримати номінацію якщо виїду з Канади по закінченню ворк перміт?
-
Все. Зрозумів. Тепер ясно чому всі так розчарувалися зупиненням Alberta Opportunity Stream
-
Але якщо залишився рік ворк перміту то шанси вспіти податися на іншу програму нульові. Хіба що lmia шукати
-
Так і є. Виходить для них це кінець історії з Канадою.
-
www.gov.nl.ca/immigration/immigrating-to-newfoundland-and-labrador/provincial-nominee-program/applicants/skilled-worker/
-
Це зрозуміло. А на номінацію там також є квоти?
-
Тобто якщо там знайшов роботу, подаєшся на номінацію, отримаєш її через 2-4 тижні, потім зразу подаєшся на ПР і отримаєш продовження ВП. Правильно?
-
Мої знайомі їдуть до NL із Калгарі. якраз там починається сезон на будівництво, чоловік вже знайшов флутайм контракт. Відразу можна буде податися на номінацію провіції.
-
Дякую
22 Jan 2023, 19:22
102829/123911
about 4 hours ago