Українська Канада
-
Тоді чи правильно я розумію. Якщо документи прийняті то навіть якщо доведеться виїхати з Канади по закінченню 3 років ВП, я все одно буду брати участь у вибірці?
-
Я маю на увазі, якщо документи подані і пройшло 3 роки ворк перміт але номінації нема то чи зможу я брати участь у номінації якщо виїзду з Канади?
-
Я путаю пр і номінацію). Напишу по іншому. Наприклад проробив 1.5 років, подав документи на номінацію. Чекаю на номінацію, ось уже підходить кінець трьох років ворк перміту але номінації ще нема. Чи зможу я отримати номінацію якщо виїду з Канади по закінченню ворк перміт?
-
Все. Зрозумів. Тепер ясно чому всі так розчарувалися зупиненням Alberta Opportunity Stream
-
Але якщо залишився рік ворк перміту то шанси вспіти податися на іншу програму нульові. Хіба що lmia шукати
-
Так і є. Виходить для них це кінець історії з Канадою.
-
www.gov.nl.ca/immigration/immigrating-to-newfoundland-and-labrador/provincial-nominee-program/applicants/skilled-worker/
-
Це зрозуміло. А на номінацію там також є квоти?
-
Тобто якщо там знайшов роботу, подаєшся на номінацію, отримаєш її через 2-4 тижні, потім зразу подаєшся на ПР і отримаєш продовження ВП. Правильно?
-
Мої знайомі їдуть до NL із Калгарі. якраз там починається сезон на будівництво, чоловік вже знайшов флутайм контракт. Відразу можна буде податися на номінацію провіції.
-
Дякую
-
Хто заповнював форму RC1 на створення Business Number? Є питання по GST/HST для фрілансера. І про SIN який починається з 9
-
По сін обирайте для не резидента і пустить
-
Вибачте, підкажіть будь ласка, як вибрати програму імміграції? Це має бути по професії і по професії шукати роботу чи як? Підкажіть будь ласка?🙏🏼 Хочеться розуміти відразу, яку роботу шукати, а не втратити там ще рік чи два не на тій роботі🥲
-
І бажано переключатись не раніше як за 1.5 років до закінчення ворк перміту. Як показує недавня практика
-
Переш за все визначтеся з тим, в яку провінцію хочете їхати. І обов'язково запасний варіант. Тобто, обираєте 1-3 провінції, де б хотіли оселитися. Тоді знаходите ОФІЦІЙНИЙ сайт кожної з цих провінцій. І там знаходите, які саме провінційні програми кожна пропонує. Знайомитеся з умовами і обираєте ту, яка найбільше підходить САМЕ вам. І як запасний варіант майте на примітці ще якусь іншу програму, щоб в разі чого змогли переключитися на неї.
-
Уточню, це не сайт canada.ca загальний для всіх? Це для кожної провінції окремо? А то всюди всі використовуються якісь номері чи абревіатури, я поки досі на тих сайтах так і не зустріла просто от перелік програм😔 Може я неправильно шукаю(
-
ДОБРИЙ ВЕЧІР. ХТО МОЖЕ ДОПОМОГТИ ЗАПОВНИТИ ДЕКЛАРАЦІЇ НА СІМ'Ю? ДЯКУЮ
-
letmegooglethat.com/?q=how+to+become+a+permanent+resident+in+canada
-
Прочитати документацію про його отримання
22 Jan 2023, 19:22
102838/123823
39 minutes ago