Українська Канада
-
maps.app.goo.gl/SFSTok7SKyX238u4A?g_st=iv
-
Доброго дня ,підкажіть що робити ? Я не можу заповнити заявку на фінансову допомогу , не пропускає дитину error1:family member#1 . The information you provided for the minor does not much our record ,your application is not eligible and has not been submitted . Вся інформація правильна, я зняла квартиру і не можу знайти роботу поки що ,гроші закінчуються , я в розпачі. Я телефонувала до них , вони сказали почекати 7 робочих днів і ще раз попробувати , я попробувала знову через 8 робочих днів ,але нічого не міняється ,знову та сама помилка . Допоможіть будь ласка розібратися з цим може в когось була та сама проблема , що робити , куди звертатися ? 🤯🤯🤯
-
Ви праві. Біометрія це один з етапів активної перевірки вашої заявки і вашого минулого. Останнім вважається якраз запит на відправлення фото, підтвердження адреси і присутності чи відсутності в Канаді.
-
Подавайтеся на себе спочатку, потім після дзвінка через 8 днів на дитину. Спочатку свою допомогу отримаєте, пізніше на дитину.
-
Нам волонтери так подавали, то мають знати, що можна.
-
Та сама ситуація у нас. Почекайте вирішення , якщо вже дзвонили на кризову лінію. Проблем від окремої подачі дітей немає. Подаєте так само через ту ж форму і так само даєте свої дані, і додаєте дітей. Успіхів. {hb}
-
Я доктор слов'янської філології (PhD). Це щось дає?
-
Доброго ранку всім, підкажіть будь ласка, а де на візі зображений саме номер візи? Чи це не на візі, а на сайті?