Українська Канада
-
(10 + 1) @ATomashevskaya, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Так припиняє що навіть не довиконає уже розкуплені рейси??🤯
-
Який мінімальний рівень вимагає Квебек для імміграції по TEFAQ?
-
Тут рохи інша ситуація.
-
Колись був рівень В1-В2. Просто хотіла сказати, що я вивчила французьку з нуля за рік в Україні, і здала той іспит на рівень В. Але, то якщо займатися кожен день по кілька годин.
-
7 основному апліканту
-
Так почитайте вимоги провінційної програми на сайті IRCC.
-
теж саме можна сказати за Альберту)
-
Тепер поїдуть, куди зможуть, якщо гавермент не зробить особливих умов. Але це скоріше утопія, на жаль. Шкода людей і їх згаяний час
-
Цілком згідна! І 2 роки роботи, то крута вимога
-
Люди приіхали куди змогли.
-
Рівень 7 для основного апліканта і 4 для депенданта, для багатьох, хто не знав мови до прибуття в квебек, це майже недосяжний рівень… хіба що, вчитися безперервно від ранку до вечора протягом двох років. Але в такому випадку не буде жодного експірієнсу на програму PEQ або PRTQ. Сумно, але про що люди думали, коли їхали в квебек?!
-
Одна справа вивчати в спокійній обстановці в Украіні у вільний час. Інша коли ніколи не планував іхати нікуди, треба вирішувати 100500 додаткових завдань, а ще постійні проблеми і стреси за рідних, і таке інше.
-
саме так) і розбили сподівання 100500 украінців(
-
Нічого не можу сказати за альберту, бо не в курсі, чув лише що призупинили opportunity stream через надмірну кількість бажаючих…
-
Ну в квебеці ще гірші умови були від самого початку. Якщо у людини не суперцінна для квебеку професія і немає французької мови на належному рівні, без шансів зовім… А ще є фактор, що більшість оселилася в Монреалі,або гранд Монреаль, при цьому в Arrima роблять вибірки з кандидатів хто має роботу поза межами у 9 з 10 випадків. Достатньо подивитися на результати вибірок на сайти gouvernement de Québec за 22-23 роки, щоб зрозуміти реальні шанси і тенденції :( Ось, як приклад, що пишуть, франкомовні, яким пощастилося être tiré у профільних групах на ФБ: Ви тільки подивіться на код CNP та бал з яким люди очікували по 8-10 місяців. Шанси не просто примарні, їх майже немає через регулярні програми в Arrima
-
Як це не проходять стріми по пілотам? А нащо іх тоді створили ? Я про квебекські
-
я погоджуюсь з вами щодо складності квебеку, і анріал умов для більшості украінців, але скрін з 634 поінтами рсвп - це не зовсім та штука яка в томуж ее.
-
Я говорю суто за квебек, тут стріми і пілоти не проходять 😁
-
EE це зовсім інша історія, у якій ще меньше шансів для тих, хто не здатний отримати CSQ на стандартних вимогах провінції
22 Jan 2023, 19:22
103333/123999
about 5 hours ago